Wat is jouw favoriete festivaleten?

Zwarte Cross 2016
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Het kerstmaal is verteerd en de geur van oliebollen is langzaam ons huis uitgetrokken. Het is dus de hoogste tijd om vooruit te blikken naar versnaperingen op de festivalweide! Van de basic puntzak met friet tot een culinair diner, tegenwoordig kan het allemaal. Wij zijn benieuwd met welke combi van festivalmaaltijden jullie die Michelinster binnen willen slepen. Laat het ons weten in de FestiTinder!

Met de start van 2017 zijn we weer een stapje dichterbij het festivalseizoen. De geruchtenstroom loopt op volle toeren en de affiches worden langzaam bijeen gepuzzeld. Maar zeker niet onbelangrijk is een sterke food line-up. Zo presenteert Best Kept Secret al jaren een culinaire food line-up, maar werd Pinkpop 2016 bekroond als festival met het lekkerste festivaleten. Afgelopen zomer konden we de culinaire tips van Roosmarijn Reijmer al proberen, maar nu zijn wij benieuwd waar jullie voorkeur naar uit gaat. Liggen jouw goede voornemens al aan diggelen, of ga jij deze zomer net zo lekker op het vega-assortiment?

FestiTinder!

Om goed in kaart te brengen hoe jouw combinatie van favoriete festivalmaaltijden eruit ziet, kun je aangeven welke gerechten jij graag op je (plastic) bord ziet liggen. Ben jij frietfanaat nummer één (swipe naar rechts) of zie jij de frituur liever op de hoek van de Dorpsstraat (swipe naar links)? Vind jij Oosterse gerechten noodzaak of hou jij de ervaring het liefst zo Hollands mogelijk? Laat het ons weten!