Wat voor type festival-eter ben jij?

2020
Foto: Nathan Reinds (Best Kept Secret 2018)

Iedereen heeft zo zijn eigen eetrituelen op een festival. De één wil koste wat kost zijn vitaminegehalte op peil houden. De ander werkt alles wat op zijn pad komt naar binnen. Ben jij nou benieuwd wat voor een type festival-eter jij bent? Ontdek het in de nieuwe FestiQuiz!

Je favoriete festival staat voor de deur. Dat betekent muziek, kunst en dans, maar natuurlijk ook eten. Kom jij vaak brak uit je tent en kan je niet eens denken aan het verwerken van een hap voedsel? Of komt toch elke ochtend het keukenprinsesje in jou naar boven en bereid je een voedingsrijk ontbijt die alle voedingsstoffen van de schrijf van vijf bevatten? Geef in de quiz aan welke antwoorden het best bij jou van toepassing zijn. Vervolgens vertellen wij je wat voor een type festival-eter jij bent!

 

Student Media & Creative Industries aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Liefhebber van vinyl, gitaren, festivals en alles wat met muziek te maken heeft. Deuntjes van Radiohead, Arcade Fire, The Strokes, Daft Punk en The National doen het altijd goed bij mij.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.