Advertisement

Mumford & Sons, Tool, Weezer en meer naar Boston Calling 2017

mumford and sons

De eerste namen van Boston Calling 2017 zijn bekend. Het festival vindt plaats van 26 tot en met 28 mei in Boston, Massachusetts.

Onder andere Mumford & Sons, Weezer, The xx, Bon Iver, Tool, Major Lazer, Chance the Rapper, Sigur Rós en Cage the Elephant zijn dit jaar op het festival te vinden.

Boston Calling vindt een week voor Pinkpop plaats. Of de acts ook de oversteek naar Europa maken, is nog maar even afwachten.

Eerder werd Tool al bevestigd voor Governors Ball Music Festival. Voor Weezer en Sigur Rós is dit het eerste festival op de planning voor het seizoen. Sigur Rós stond het afgelopen jaar nog op Lowlands en Sziget.

Boston Calling 2017

Boston Calling vindt in 2017 plaats van 26 t/m 28 mei. De eerste editie van het Amerikaanse festival was in 2013. Boston Calling werd eerst twee keer per jaar gevierd, tot verhuisplannen bekend werden gemaakt. Het festival zal in mei verhuizen naar een nieuwe locatie: het Hardvard Athletic complex in Allston. Ook vindt het festival vanaf 2017 nog maar één keer per jaar plaats.

Early Bird tickets voor Boston Calling 2017 kosten ongeveer €230,- maar de reguliere kaarten gaan voor €250,- over de toonbank. Tickets zijn vanaf nu te koop.