Advertisement

Les Ardentes 2019 bevestigt The Black Eyed Peas

The Black Eyed Peas staat 5 juli op Les Ardentes. De Amerikaanse hiphopgroep sluit de dag af.

The Black Eyed Peas voegt zich bij acts als Lil Uzi Vert, Young Thug, Pusha-T en Hocus Pocus. Hiermee begint de bovenkant van het affiche al aardig vorm te krijgen.

Over een show van de Amerikanen in Nederland dit jaar is nog niets bekend. Wellicht zien we ze nog terug in een Nederlandse zaal. Naast Les Ardentes zijn ze ook te zien op Rock in Rio en Festival de Carcassonne.

The Black Eyed Peas

Black Eyed Peas is een Amerikaanse hiphopgroep, opgericht door rappers will.i.am, Apl.de.ap en Taboo. In 1998 bracht de groep het eerste album uit. Het was echter pas in 2003 dat de band binnenkwam met de eerste grote hit: ‘Where Is The Love’. Na een korte break van twee jaar zijn de Amerikanen weer helemaal terug. Ze zijn in 2019 te vinden op verschillende festivals, zoals Rock in Rio, Festival de Carcassonne en nu dus ook Les Ardentes.

Les Ardentes 2019

Les Ardentes vindt in 2019 plaats van 4 tot en met 7 juli in Luik. De organisatie weet ieder jaar een sterke en gevarieerde line-up neer te zetten. Bij de vorige editie pronkten Massive AttackSkepta en Wiz Khalifa op het affiche. Tickets zijn te koop via de website, waarbij je een bedrag van € 132,50 of € 152,50 (incl. camping) betaalt voor een weekendticket. Voor meer informatie en voor de ticketverkoop kun je terecht op de website van het festival.