Show Me The Body ontkent het aangekondigde optreden op Coachella 2017

Coachella Sunny

Daar was ‘ie van de week: de line-up voor Coachella 2017. Onder andere Beyoncé, Radiohead en Show Me The Body staan op het affiche. Alhoewel, deze onbekende laatste band ontkent nu op het Californische festival te staan.

Op Twitter laat Show Me The Body weten dat zij inderdaad gevraagd zijn om op Coachella hun muziek live ten gehore te brengen. De Amerikaanse band zou echter nooit hebben toegezegd. Hoe en wat er precies gebeurt is, is niet duidelijk. Show Me The Body roept het festival op om te stoppen met het uitbuiten van hun naam. ‘Of om ons al het geld te geven’, zetten de New Yorkers op Twitter. Het trio en hun voorlichter of Coachella hebben sinds de tweets hieronder niet meer gereageerd.

Show Me The Body

Heel bekend is deze band niet, vooral niet in Nederland.  Waar ze wel redelijk wat bekendheid genieten is de underground scene van New York. Show Me The Body is namelijk een trio uit de Big Apple dat punkmuziek maakt. Hun laatste album komt uit 2016 en heet Body War. Dat Coachella deze band wilde boeken is niet zo gek. Hun liveshows zitten vol energie en een punkband met een banjo, welk festival wilt dat nou niet?

Mocht je deze band toch graag willen zien, moet je of een retourtje New York boeken of naar Les Thee Elephants in het Franse Laval gaan. Samen met onze nationale trots Jungle By Night treedt Show Me The Body daar op. Maar garantie dat zij er echt staan kunnen wij niet geven. 😉

Coachella Logo

Coachella 2023

Locatie
Verenigde Staten
Indio, Verenigde Staten
Datum 14-23 april 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen