Advertisement

Video: Bastille op Rock En Seine 2016

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Bastille op Rock En Seine 2016.

Komende woensdag staat Bastille in het Sportpaleis in Antwerpen. Heb jij kaarten weten te bemachtigen? Warm dan hier op met de show die de band vorige zomer op Rock En Seine neerzette. Sinds 2010 heeft de formatie, bestaande uit Dan Smith, Kyle Simmons, Will Farquarson en Chris Woodmenig vrouwenhart in onze Lage Landen veroverd met hun indiepop. Toch staan ook de mannen, al dan niet stiekem, vaak met hun handen in de lucht de vele eh’s en oh’s mee te schreeuwen. Hoe dat eruit ziet? Dat zie je hier!

Bastille

De Britse formatie ontstond in 2010 en was aanvankelijk een solo-project van zanger Dan Smith, maar groeide al snel uit tot een vierkoppige band. Wegens overweldigend succes besloot de band het tijdelijke project voort te zetten. In Engeland braken zij al vroeg door, waarmee zij een plekje op de grote Engelse festivals wisten te vergaren. Na de radiohit ‘Pompeii’, die het afgelopen jaar meedeed in onze verkiezing van beste Set Closer, brak de band ook in Nederland en België officieel door. Grote podia en festivals hebben de band daarna met open armen ontvangen. Pinkpop, Lowlands, Pukkelpop of Werchter: Bastille speelde ze allemaal plat.

Meer festivalconcerten

Wil je genieten van nog meer legendarische festivalconcerten? Wil je herinneringen ophalen van de afgelopen festivalzomer of opwarmen voor wat nog komen gaat? Check het Festileaks Youtube kanaal.

Rock en Seine Logo

Rock en Seine 2024

Locatie
Frankrijk
Parijs, Frankrijk
Datum 21-25 augustus 2024
Tickets Kopen