Voorlopig geen festivaloptredens voor Stromae

Stromae

De muziekcarrière van Stromae staat al een tijdje op een laag pitje. Tegenover Le Soir geeft hij aan dat hier voorlopig geen verandering in gaat komen.

De Europese festivaltour van 2015 cancelde Stromae omwille van gezondheidsproblemen. De komende tijd zal hij deze optredens ook nog niet in gaan halen. De Belg geeft aan dat het na een aantal hectische en slopende jaren tijd is voor vakantie. Na deze vakantie zal hij zich met zijn vrouw storten op het modemerk Mosaert. De modebranche is waar hij voorlopig actief wil zijn.

 

Aangezien we hem in de nabije toekomst niet op een festival terug zullen zien, moeten we het voorlopig doen met videomateriaal van zijn optredens. Bekijk hier bijvoorbeeld een deel van zijn optreden op Pinkpop 2014 terug.

Stromae

Stromae bracht tot nu toe 2 albums uit waarmee ongekend populair werd. De Belgische artiest scoorde in 2009 een wereldhit met ‘Alors On Dance’In 2013 brak hij met zijn album Racine Carée door naar een groter publiek. Met hits zoals ‘Papaoutai’ en ‘Formidable’ deed hij in de 2 daarop volgende jaren een hoop festivals aan. Ook won hij de ene na de andere prijs, niet om de laatste plaats vanwege zijn aparte dansbewegingen en kleding. De kleding die hij draagt is van Mosaert, zijn eigen kledingmerk.