Zaterdagtickets van Rock Werchter 2017 uitverkocht

Rock Werchter 2016

De dagtickets voor de zaterdag van Rock Werchter zijn uitverkocht. Wie toch nog een kaartje wilt zal zich in moeten schrijven voor de wachtlijst. Dat meldt de organisatie zojuist op Twitter en Facebook.

Voor alle overige dagen zijn wel nog kaartjes beschikbaar. Ook de combitickets zijn nog niet allemaal verkocht. De gelukkige die wel een kaartje hebben kunnen gaan genieten van knallers als Linkin Park, System Of A Down en Blink-182.

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Onder andere Radiohead, Kings of Leon, Linkin Park, Foo Fighters en Arcade Fire zijn van de partij. Tickets zijn sinds 19 november te koop. Voor een combiticket betaal je €236,-, een dagticket kost €100,- en zijn verkrijgbaar via Festival.Travel. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

Ticketverkoop Rock Werchter 2017

Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!