10 dierenmaskers die onmisbaar zijn op ieder festival

1268

Hoera! Festileaks heeft een gloednieuwe webshop geopend. Hier vind je naast festivaltickets en veel praktische campingspullen ook een hoop leuke hebbedingetjes om jouw festivalzomer onvergetelijk te maken. Deze week lichten we een bijzonder onderdeel van de shop uit: de afdeling dierenmaskers!

10. De Duif (€19,95)

dierenmaskers duif

Is je geld op? Geen paniek! Duif zijnde kun je het je veroorloven om andermans restjes uit de vuilnisbak te pikken.

Hebben!

9. De Arend (€19,95)

dierenmaskers arend

De arend staat symbool voor macht, onafhankelijk en schoonheid. Als jij om half 4 ‘s nachts naar je tentje zwalkt ben je vrij machteloos en leunend op je vrienden ook pittig afhankelijk. Laten we het in die toestand ook maar niet over je uiterlijk hebben. Dit dierenmasker compenseert voor alles wat jij mist. Maar je kan hem ook dragen als je fan bent van Eagles of Death Metal.

Hebben!

8. De Giraffe (€19,95)

dierenmaskers giraffe

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Ben jij ook helemaal klaar met al die ontiegelijk lange mensen die constant in jouw gezichtsveld gaan staan? Stuur ze een subtiele hint. Met een giraffe-masker maak je alle lange mensen in één klap belachelijk. En als je over je nek gaat heb je genoeg tijd om naar de dixi’s te rennen.

Hebben!

7. De IJsbeer (€19,95)

dierenmaskers ijsbeer

Je twijfelt altijd over waar je heen moet gaan. Wordt het Skunk Anansie of Florence + the Machine? Camping A of B? Patat of pizza? Het hele weekend loop je te ijsberen. Vanaf nu kan dat in stijl met dit ontzettend coole ijsbeer-masker. Eindelijk een keuze die je wél met zekerheid maakt.

Hebben!

6. De Eenhoorn (€19,95)

dierenmaskers eenhoorn

Je bent hip. Je komt hier voor Marina & the Diamonds, HAIM, Lukas Graham of The 1975. Waar de rest van het publiek zwiert en zwaait in bohemian croptops, bloemenkransen en andere troep van de kringloopwinkel, ga jij net een stapje verder. Jij uit je fantasierijke kant met een eenhoorn-masker.

Hebben!

5. De Zombie-Eenhoorn (€19,95)

dierenmaskers zombie eenhoorn

Als je meer van Slayer houdt.

Hebben!

4. De Panda (€19,95)

dierenmaskers panda

Wanneer je droomt over een panda, betekent het dat je moeite hebt om een compromis te vinden in een bepaalde situatie in je wakkere leven. Ook betekent dit dat je zorgen weg zullen gaan als je je er niet constant mee bezig houdt. Niet zo gek, aangezien de panda een bedreigde diersoort is. Gun ze wat mentale steun.

Hebben!

3. Het Varken (€19,95)

dierenmaskers varken

Charlotte’s Web, Babe, Pitch Perfect: Varkens stelen op het witte doek maar al te graag de show. Zo ook op de festivalweides.

Hebben!

2. De Eekhoorn (€14,95)

dierenmaskers eekhoorn

Het Latijnse woord voor eekhoorn is pils. Geloof jij het? Ik ook niet, maar ik heb het dan ook net verzonnen.

Hebben!

1. Godzilla (€19,95)

dierenmaskers godzilla

Last but not least: Godzilla. Het Godzilla-dierenmasker is hét festival-masker van 2017. Waarom? Godzilla heeft nooit een kater. Hij heeft altijd zat muntjes. Godzilla hoeft zijn tent niet op te ruimen, want hij trapt hem gewoon kapot. Mensen met een Godzilla-masker hebben bovendien een kans van 200% om te scoren op een festival.

Hebben!

Ben jij al om? Alle dierenmaskers zijn te bestellen in onze shop!

Houdt van woordgrapjes, gaat naar school en woont in Amsterdam en is oprichter, vice president en CEO van de Linda, Roos & Jessica-fanclub. Tevens enige lid.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.