10 onesies die onmisbaar zijn op ieder festival

2237
Onesie Krokodil

Hoera! Festileaks heeft een gloednieuwe webshop geopend. Hier vind je naast festivaltickets en veel praktische campingspullen ook een hoop leuke hebbedingetjes om jouw festivalzomer onvergetelijk te maken. Deze week lichten we een bijzonder onderdeel van de shop uit: de afdeling dieren-onesies!

Ben jij op zoek naar de ultieme festivaloutfit? Steel de show met deze coole dieren-onesies! Trek ‘m aan, rits ‘m dicht en blijf lekker warm tijdens de doldwaze festivaldagen – all in one(sie).  Bonus: ook zeer geschikt voor de carnaval! Het is bij de beesten af!

10. De Alien (€29.95)

Onesie Alien

Normaal ben je best down to earth, maar in deze outfit feest jij jezelf helemaal van de wereld. Met deze buitenaards goede Alien-onesie maak jij gegarandeerd de blits. Exclusief ufo.

Hebben!

9. De Paarse Kip (€29.95)

Onesie Paarse Kip

Wat was er eerder; de kip of het ei? Een ding is zeker; jij bent er als de kippen bij. Eigenwijs, kleurrijk en energiek: dat maakt jou uniek. In dit outfit voel jij je kiplekker! Zowel voor chicks als dudes.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Hebben!

8. De Krokodil (€54.95)

Onesie Krokodil

Jij ligt soms uren op de loer, om vervolgens in één klap toe te slaan. Deze gevaarlijk stoere krokodillen-onesie maakt dat nét even iets gemakkelijker. Hap, hap, met die kroko-bil!

Hebben!

7. De Kikker (€57.95)

Onesie Kikker

Een kwaker zoals jij voelt zich als een (kikker)vis in het water met dit hippe kostuum. Pluspunt: na een paar biertjes denkt iedereen dat een goeie zoen je in een prins(es) doet veranderen.

Hebben!

6. De Panda (€49.95)

Onesie Panda

Ben je liever lui dan moe? Dan is deze Panda-onesie op jouw lijf geschreven. Binnen 2 minuten transformeer je van je doodgewone ‘ik’ naar een rasechte partypanda. Klik ‘m aan ouwe!

Hebben!

5. De Tijger (€32.95)

 

Onesie Tijger

Wie jou probeert te temmen waagt zich op gevaarlijk terrein. De feesttent is jouw gouden kooi en jij maakt hier de feestelijke dienst uit. Ga op jacht in deze spannende onesie en vier feest op z’n wildst. RAWR!

Hebben!

4. De Ezel (€39.95)

Onesie Ezel

Jij mag vandaag de ezel zijn. Geen zorgen, want die zijn voor morgen. Met deze onesie stoot jij je gegarandeerd twee keer aan dezelfde tap. Jij swingt tijdens de drie dolle dagen met alle hoeven in de lucht!

Hebben!

3. De Eenhoorn (€39.95)

Onesie Eenhoorn

Jij bent mythisch, zo niet magisch. Je kan niet alleen op regenbogen dansen, maar volgens de legende kan jij ook vergiftigd water zuiveren en de meest vreselijke ziekten genezen met jouw hoorn. Met deze eenhoorn-onesie ben je dus ook nog eens gegarandeerd katervrij!

Hebben!

2. De Olifant (€32.95)

Onesie Olifant

Met deze bijzonder flatteuze olifanten-onesie staat zelfs het grootste zwaargewicht strak in het dierenpak. Toeter op die slurf, dender door die polonaise en zwaai op en neer met je slagtanden. Olifantastisch!

Hebben!

1. De Adelaar (€69.95)

Onesie AdelaarBeter tien bier in de hand, dan een vogel in de lucht. Het pronkstuk uit de collectie is speciaal voor een echte buizerd zoals jij! Sla je vleugels uit en vergeet vooral niet te genieten, want in deze luxe onesie vliegt de tijd voorbij.

Hebben!

Ben jij al om? Alle dierenonesies zijn te bestellen in onze shop!

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.