Lokerse Feesten 2017 onthult The Offspring

Offspring
Offspring

The Offspring komt naar Lokerse Feesten. Hiermee bevestigt het festival de eerste act voor een heuse punkrockdag op woensdag 9 augustus.

De punkrockdag van Lokerse Feesten is niet de enige dag die volledig gericht is op één genre. Eerder maakte het festival ook de eerste namen voor de metaldag bekend. Dan betreden onder meer Marilyn Manson en Megadeth het podium. Ook Pixies is dit jaar op het Vlaamse festival te vinden.

The Offspring

Met The Offspring heeft Lokerse Feesten echte punkrock legendes binnen gehaald. De Amerikaanse band ontstond in 1984 en domineerde de jaren 90 met hits als ‘Self Esteem’, ‘Gotta Get Away’ en ‘Pretty Fly (For A White Guy)’. Gelukkig zijn de punkrockers nog steeds actief. Zo stond de band in 2015 op Pukkelpop en vorig jaar werd Rock Werchter nog aangedaan. Ook maakt de band nog steeds nieuwe muziek. The Offspring was afgelopen jaar te horen op de soundtrack van Sharknado: The 4th Awakens.

Lokerse feesten 2017

Lokerse Feesten 2016

De 43ste editie van de De Lokerse Feesten vindt plaats van 4 t/m 13 augustus in het Belgische Lokeren. Combitickets zijn nog niet beschikbaar, maar je kunt al wel dagkaarten bestellen. Voor een ticket voor vrijdag betaal je €42,- en voor de zaterdag €48,-. Wil je er bij zijn op de metaldag van het festival, dan betaal je €49,-. Tickets kun je hier kopen.

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2023

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 4-13 augustus 2023
Tickets Kopen