Advertisement

Lokerse Feesten 2020 bevestigt Balthazar en The Libertines

DTRH 2019
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

De eerste namen voor de zevende dag van Lokerse Feesten 2020 zijn bekendgemaakt! Zowel Balthazar als The Libertines zijn bevestigd voor 6 augustus.

Balthazar en The Libertines zijn de eerste aangekonigde artiesten voor donderdag 6 augustus. Op andere dagen staan onder andere Snow Patrol, Lionel Richie en Sum 41 op het affiche. Gelijk met de aankondiging van de artiesten zijn de tickets voor deze donderdag in de verkoop gegaan. Een dagkaartje heb je al vanaf € 39,00,-.

Balthazar

Dat Balthazar een groot publiek weet te bereiken in België en ver daarbuiten is best opmerkelijk. Hun muziek is voor het brede publiek allesbehalve makkelijk toegankelijk. Toch weet de band al sinds de start te overtuigen; in 2005 wonnen de toen 18-jarige oprichters Devoldere, Deprez en Vanneste de nationale Kunstbende-wedstrijd voor jongeren.

In de jaren die volgen weet de band hun eigen sound nog verder te ontwikkelen, met de nodige lof en prijzen als mooie bijkomstigheid. De nieuwste plaat Fever dateert uit 2019. Naast Lokerse Feesten is de band aankomende zomer ook te bezichtigingen op onder andere Pinkpop en Catalpa Festival.

Lokerse Feesten 2020

Lokerse Feesten 2016

De Lokerse Feesten trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers naar Lokeren. Het festival – dat een dikke week duurt – kenmerkt zich door op genre geprogrammeerde dagen. Afgelopen zomer waren onder meer Oscar and the WolfChristine and the QueensScorpionsThe Offspring en Keane van de partij. Dit jaar staan onder meer Lionel Richie, Sum 41 en Snow Patrol op het affiche.

  • Locatie: Lokeren, België
  • Datum: 31 juli t/m 9 augustus
  • Ticktets: dagkaart € 53,-; combitickets gaan later in de verkoop
  • Voor meer informatie kun je terecht op officiële festivalwebsite
Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2024

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 2-11 augustus 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen