Amon Amarth en meer naar metaldag van Lokerse Feesten 2020

Amon Amarth

De eerste namen voor de metaldag van Lokerse Feesten zijn bekend. Onder andere Amon Amarth is zondag 2 augustus te zien op het podium in Lokeren.

Naast Amon Amarth zijn ook At The Gates en Oathbraker bevestigd. Op andere dagen staan onder andere Snow Patrol, Lionel Richie en Sum 41 op het affiche. Gelijk met de aankondiging van de artiesten zijn de tickets voor deze zondag in de verkoop gegaan. Een dagkaartje heb je al vanaf € 50,-.

Via sociale media laat Lokerse Feesten weten binnenkort met meer namen voor de metaldag te komen. Ook geven ze meer informatie over de optredens van At The Gates en Oathbraker. Voor de laatstgenoemde is dit optreden hun enige festivalshow in Belgïe en At The Gates speelt integraal en exclusief hun album ‘Slaughter of the Soul’.

Amon Amarth

Amon Amarth
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Amon Amarth is een graag geziene gast op de hardere festivals. De Zweedse band werd in 1992 opgericht en hun muziek is bekend onder het genre ‘Vikingmetal’. De teksten van de band verwijzen dan ook vaak naar mythologische verhalen. Het meest recente, elfde album van de heren, Berseker, werd eerder dit jaar uitgebracht. De band was in 2019 op onder meer GraspopNova Rock en Rock Am Ring/Rock Im Park te zien.

Lokerse Feesten

De Lokerse Feesten trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers naar Lokeren. Het festival – dat een dikke week duurt – kenmerkt zich door op genre geprogrammeerde dagen. Afgelopen zomer waren onder meer Oscar and the WolfChristine and the QueensScorpionsThe Offspring en Keane van de partij. Dit jaar staan onder meer Lionel Richie, Sum 41 en Snow Patrol op het affiche.

  • Locatie: Lokeren, België
  • Datum: 31 juli t/m 9 augustus
  • Ticktets: dagkaart € 53,-; combitickets gaan later in de verkoop
  • Voor meer informatie kun je terecht op officiële festivalwebsite

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2024

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 2-11 augustus 2024
Tickets Kopen