Brussels Summer Festival
Tickets
5-14 augustus 2016
België
Brussel, België

Pet Shop Boys naar Brussels Summer Festival 2017

Go West! Nee, go to Brussel, want daar zijn deze zomer de Pet Shop Boys te vinden. Op dinsdag 15 augustus staat de band op Brussels Summer Festival 2017.

De organisatie maakt vandaag de komst van Pet Shop Boys bekend via Twitter. Het is de eerste bevestiging voor het festival dit jaar, een mooie naam om mee te starten.

Dit is niet het eerste festival voor Pet Shop Boys aankomende zomer. Eerder werd de band bekendgemaakt voor Festival on The Wall en Tinderbox. 

Pet Shop Boys

Neil Tennant en Chris Lowe vormen samen het Britse duo Pet Shop Boys. Je kent ze vast wel van hits als ‘Go West’, ‘Always On My Mind’ en’ It’s A Sin’. Eerder werd Pet Shop Boys al bevestigd voor Tinderbox 2017. Met de komst van het dertiende studioalbum Super is de band helemaal klaar voor het nieuwe festivalseizoen!

Brussels Summer Festival 2017

Het Brussels Summer Festival vindt sinds 2002 ieder jaar plaats in de hoofdstad van België. In 2017 wordt het evenement georganiseerd van 6 tot en met 15 augustus. Voor een tiendagen-pas betaal je 62 euro. Eerder stonden onder andere Stromae, Milow, Gabriel Rios, Jamie Cullum, Level 42 en Selah Sue al eens op het festival.

[mks_button size=”large” title=”Koop hier je tickets” style=”squared” url=”http://bsf.be/fr/tickets” target=”_self” bg_color=”#1e73be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Brussels Summer Festival Logo

Brussels Summer Festival 2016

Locatie
België
Brussel, België
Datum 5-14 augustus 2016
Line-up
The Sore Losers
Tickets Niet meer beschikbaar.