Sister Bliss van Faithless, Rag’n’Bone Man en meer naar EXIT Festival 2017

EXIT Festival maakte zojuist vier nieuwe namen bekend! Onder hen zijn onder andere Sister Bliss van Faithless en Rag’n’Bone Man.

Ook Solomun, Dixon en RÜFÜS zijn aangekondigd voor EXIT. Eerder werden onder andere Liam Gallagher, Jake Bugg en Paul Kalkbrenner aangekondigd voor het festival. EXIT speelt zich af van 6 t/m 9 juli in Servië.

De sinds 2010 actieve alternatieve/indie dance muziekgroep uit Australië, RÜFÜS, zet op 6 juli een show neer. In de Dance Arena is op 7 juli een plekje gereserveerd voor Solomun en Dixon, waar zij een 3 uur durende sunrise set verzorgen. De Britse keyboardist en psychedelische trance-dj Sister Bliss, bekend van Faithless, komt op 8 juli met een speciale Faithless dj-set. De populaire Brtise singer-songwriter Rag’n’Bone Man maakt zijn opwachting op de Main Stage op de laatste dag, op 9 juli.

EXIT festival 2017 bevestigde vandaag zelf de namen via hun Facebook. De video vind je hieronder:

https://www.facebook.com/exit.festival/videos/10154934434383698/

EXIT Festival 2017

EXIT Festival vindt plaats van 6 tot en met 9 juli 2017 in de Servische stad Novi Sad. Tickets voor voor het evenement kosten €109,-. Vorig jaar stonden onder meer Ellie Goulding, Bastille en David Guetta op de affiche van het festival. De organisatie kondigde een aantal weken geleden een nieuw festival aan: Sea Star Festival. Vind je één festival niet genoeg en heb je tevens genoeg vrije tijd? Het oorspronkelijk Servische EXIT Festival timmert al sinds 2000 aan de weg om van Zuidoost-Europa een waar festivalparadijs te maken. Met één ticket heb je toegang tot maar liefst vier festivals!

[mks_button size=”medium” title=”Tickets voor EXIT 2017″ style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/exit/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2023

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 6-9 juli 2023
Line-up
The Prodigy
Skrillex
CamelPhat
Tickets Kopen