Rag’n’Bone Man, Steve Vai en Jett Rebel naar Bospop 2022

Bospop 2022 voegt maar liefst negen nieuwe acts toe aan de line-up! Onder andere Rag’n’Bone Man, Steve Vai en Jett Rebel staan komende zomer in Weert. Eerder werden Sting, Lionel Ritchie en Kensington al herbevestigd.

Na aankondigingen van Down The Rabbit Hole 2022 en Best Kept Secret 2022 is het de beurt aan Bospop 2022. Het festival uit Weert maakt negen nieuwe namen bekend. Bij de nieuwe acts zitten ook onder andere Natasha Bedingfield, Level 42 en Son Mieux. Tickets voor Bospop 2022 zijn hier te koop. Alle negen nieuwe namen zijn hieronder te zien:

  • Rag’n’Bone Man
  • Steve Vai
  • Inge van Calkar
  • Jett Rebel
  • Larkin Poe
  • Level 42
  • Natasha Bedingfield
  • The Record Company
  • Son Mieux

Rest van het affiche & Kings of Leon

Het zijn niet de eerste namen die bekend zijn gemaakt voor Bospop 2022. Eerder werd al duidelijk dat het headlinertrio Sting, Lionel Ritchie en Kensington terugkeren. Alle drie de acts stonden ook in 2020 en 2021 op het programma. Voor Sting is het de vierde poging dat hij op Bospop komt te spelen. In 2019 moest de oud-frontman van The Police verstek laten gaan door ziekte.

Voor wie niet genoeg kan krijgen van het festival: er valt nog meer te genieten! Eén dag voor het begin van het festival staat er nog een optreden op dezelfde locatie gepland. Niemand minder dan Kings of Leon staan op donderdag 7 juli 2022 op het podium. Tickets voor die show zijn hier verkrijgbaar vanaf 66 euro. Het Kings of Leon concert is geen onderdeel van Bospop, maar een losstaand concert georganiseerd door Mojo Concerts op hetzelfde evenemententerrein. Mensen met een campingticket voor Bospop 2022 kunnen ook op donderdag al gebruik maken van de camping.

Bospop Logo

Bospop 2022

Locatie
Nederland
Weert, Nederland
Datum 8-10 juli 2022
Line-up
Skunk Anansie
Kensington
Sting
Tickets Niet meer beschikbaar.