Rag’n’Bone Man, Steve Vai en Jett Rebel naar Bospop 2022

745

Bospop 2022 voegt maar liefst negen nieuwe acts toe aan de line-up! Onder andere Rag’n’Bone Man, Steve Vai en Jett Rebel staan komende zomer in Weert. Eerder werden Sting, Lionel Ritchie en Kensington al herbevestigd.

Na aankondigingen van Down The Rabbit Hole 2022 en Best Kept Secret 2022 is het de beurt aan Bospop 2022. Het festival uit Weert maakt negen nieuwe namen bekend. Bij de nieuwe acts zitten ook onder andere Natasha Bedingfield, Level 42 en Son Mieux. Tickets voor Bospop 2022 zijn hier te koop. Alle negen nieuwe namen zijn hieronder te zien:

 • Rag’n’Bone Man
 • Steve Vai
 • Inge van Calkar
 • Jett Rebel
 • Larkin Poe
 • Level 42
 • Natasha Bedingfield
 • The Record Company
 • Son Mieux

Rest van het affiche & Kings of Leon

Het zijn niet de eerste namen die bekend zijn gemaakt voor Bospop 2022. Eerder werd al duidelijk dat het headlinertrio Sting, Lionel Ritchie en Kensington terugkeren. Alle drie de acts stonden ook in 2020 en 2021 op het programma. Voor Sting is het de vierde poging dat hij op Bospop komt te spelen. In 2019 moest de oud-frontman van The Police verstek laten gaan door ziekte.

Voor wie niet genoeg kan krijgen van het festival: er valt nog meer te genieten! Eén dag voor het begin van het festival staat er nog een optreden op dezelfde locatie gepland. Niemand minder dan Kings of Leon staan op donderdag 7 juli 2022 op het podium. Tickets voor die show zijn hier verkrijgbaar vanaf 66 euro. Het Kings of Leon concert is geen onderdeel van Bospop, maar een losstaand concert georganiseerd door Mojo Concerts op hetzelfde evenemententerrein. Mensen met een campingticket voor Bospop 2022 kunnen ook op donderdag al gebruik maken van de camping.

Rag’n’Bone Man

Rory Graham, de echte naam van Rag’n’Bone Man, is al vanaf 2010 actief in de muziek. Zijn doorbraak liet echter nog zes jaar op zich wachten. In 2016 behaalde de Brit de gouden status met zijn hit ‘Human’. Een jaar later kwam de volgende hit, ‘Skin’, uit en inmiddels is de zanger niet meer van de festivals weg te denken. Zo was hij in in 2017 te vinden op Rock Werchter en stond hij op Lowlands 2018. In 2022 is de zanger in ieder geval te vinden op Bospop 2022.

Bospop 2022

Foto: Mathilda van Toor / Festileaks

Bospop is een driedaags festival dat plaatsvindt nabij Weert. Het evenement focust zich voornamelijk op classic rock. Zo sierden onder meer Toto, John Fogerty, Simple Minds en A-Ha in het verleden de line-ups. Op het affiche van 2021 waren onder andere Sting en Kensington bevestigd. Ook Lionel Richie en Beth Hart stonden op het affiche van het Limburgse festival. Deze artiesten komen allemaal in 2022 terug naar Weert.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

 • Locatie: Evenemententerrein A2 Weert-Noord
 • Datum: 8 t/m 10 juli 2022
 • Tickets: Kaarten blijven geldig, nieuwe ticketverkoop start 19 juni 2022.
 • Voor meer informatie kun je op de officiële website terecht.
Student Griekse en Latijnse Taal en Cultuur aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Meestal te vinden in de buurt van zijn elektrische gitaar. Kijkt het meest uit naar Rock Werchter in de zomer en naar Carnaval in de winter. Wisselt naadloos van Lana Del Rey naar TOOL en dan weer van Pearl Jam naar Interpol.