Liam Gallagher, Jake Bugg, Paul Kalkbrenner en meer naar Exit Festival 2017

Exit Festival 2017 heeft zojuist de eerste namen bekendgemaakt voor haar 18e editie. Onder meer Liam Gallagher, Jake Bugg en Paul Kalkbrenner zullen op het Servische festival te bewonderen zijn.

Liam Gallagher trapt op 6 juli EXIT Festival 2017 af als headliner. In 2010 werd Liam door Q Magazine nog uitgeroepen tot beste frontman allertijden, waarmee hij legendes als Freddie Mercury, Jim Morrison en John Lennon achter zich liet. Momenteel werkt hij aan zijn eerste soloalbum, dat nu al wordt gezien als één van de meest belovende van 2017.

Naast Liam, verwelkomt EXIT’s Main Stage de 22-jarige Britse singer-songwriter Jake Bugg. Hij ontving onlangs de NME award voor beste solo-artiest. Na de eerste concerten, gooit het elektronische trio aangevoerd door Alan Walker het onzichtbare dak eraf tijdens die eerste nacht op de Main Stage. De zaterdag is gereserveerd voor de populaire hiphop/dubstep act Foreign Beggars, terwijl de zondag een waar elektronisch spektakel belooft te worden met o.a. een keiharde eindshow van één van de grootste dj’s van het moment: de Nederlandse Hardwell!

Dit zijn de belangrijkste bevestigingen op een rijtje:

[mks_col]

[mks_one_half]

 • Liam Gallagher
 • Paul Kalkbrenner
 • Jake Bugg
 • Hardwell
 • Alan Walker
 • Duke Dumont
 • Jamie Jones
 • Hot Since 82
 • Dordeduh
 • The Black Dahlia Murder[/mks_one_half]
  [mks_one_half]
 • Black Coffee
 • Darko
 • Recondite
 • Robin Schulz
 • Kungs
 • Foreign Beggars
 • Destruction
 • Discharge
 • Full Of Hell
 • Acidez

[/mks_one_half][/mks_col]

In deze video die het festival deelde op Facebook vinden we alle nieuwe namen:

[mks_button size=”medium” title=”Tickets voor Exit Festival 2017″ style=”rounded” url=”https://festival.travel/festivals/exit/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Exit Festival 2017

Het festival vindt plaats van 6 tot en met 9 juli 2017 in de Servische stad Novi Sad. Tickets voor voor het evenement kosten €109,-. Vorig jaar stonden onder meer Ellie Goulding, Bastille en David Guetta op de affiche van het festival. De organisatie van het festival kondigde 2 weken geleden een nieuw festival aan: Sea Star Festival. Vind je één festival niet genoeg en heb je tevens genoeg vrije tijd? Het oorspronkelijk Servische EXIT Festival timmert al sinds 2000 aan de weg om van Zuidoost-Europa een waar festivalparadijs te maken. Met één ticket heb je toegang tot maar liefst vier festivals!

 

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2023

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 6-9 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen