Pukkelpop 2017 lost aanstaande maandag de line-up

(c) Koen Keppens

Spannend! Komende maandag worden dan eindelijk de eerste namen bekend gemaakt voor Pukkelpop 2017. Dit liet de organisatie van het Belgische festival vandaag live via Facebook weten. 

Het gerucht dat er maandag nieuwe namen bekend gemaakt worden, werd vandaag gestart door onderstaande tweet. Pukkelpop heeft het gerucht nu zelf via Facebook bevestigd.

Op 20 februari komt het festival met de eerste lading namen die samen met Elbow en Interpol van 16 t/m 19 augustus op Pukkelpop staan.

Kanshebbers voor Pukkelpop 2017 zijn onder andere Editors, Bastille en The xx.

#PKPWISHLIST

Eerder riep de organisatie van Pukkelpop iedereen op om zijn #PKPWISHLIST in te vullen. Benieuwd of jouw favoriete acts de line-up hebben gehaald? Houd onze Festileaks App en de Festileaks Facebook dan goed in de gaten, want aanstaande maandag is het zo ver!

Pukkelpop 2017

Pukkelpop nieuwsbrief

Pukkelpop 2017 wordt gehouden van 16 tot en met 19 augustus in Hasselt, België. Op de zelfbevestiging van Interpol en Elbow na zijn er nog geen namen bekendgemaakt. Wie de headliners worden van Pukkelpop 2017? In een overzicht hebben we alle kanshebbers op een rijtje gezet. Vorig jaar stonden onder andere The Chemical Brothers, Rihanna en LCD Soundsystem op het affiche. Benieuwd naar hoe vorig jaar was? Lees dan hier ons festivalrapport van Pukkelpop 2016!

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen