#PKPWISHLIST geopend: wie wil jij op Pukkelpop 2017 zien?

Haal de lijstjes maar tevoorschijn! Pukkelpop heeft jullie hulp hard nodig. De organisatie is dit jaar weer op zoek naar jullie favoriete acts. Je kunt vanaf nu je #PKPWISHLIST doorgeven.

Wie mag onder een knallend vuurwerk de main stage afsluiten? Welke act mag er écht niet ontbreken op het programma en welke onbekende artiest verdient het om dit jaar ontdekt te worden? Hoef je hier niet lang over na te denken? Stuur dan snel jouw 3  favoriete acts in op de website van Pukkelpop en wie weet zie je ze deze zomer nog shinen op het festival.

De eerste 5.000 ingezonden lijstjes krijgen dit jaar de enige echte #PKP17-sticker in de bus. En dat niet alleen, Pukkelpop geeft daar bovenop ook nog een exclusieve sleutelhanger mee, gemaakt uit het festivalafval van vorig jaar. Pukkelpop goes green dus, want ze willen hun groene imago hiermee extra kracht geven.

Als je jouw lijstje opstuurt, maak je ook nog kans om een exclusief Pukkelpop VIP Package te winnen, met o.a. 2 VIP combitickets en een persoonlijke backstage tour voor de volgende editie.

[mks_button size=”medium” title=”Wishlist insturen” style=”squared” url=”https://www.pukkelpop.be/nl/wishlist/” target=”_self” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Eerste namen

Vorige week gaven wij al aan dat er groot nieuws onderweg is. Het openen van de #PKPWISHLIST zou dat nieuws kunnen zijn. De eerste namen voor Pukkelpop worden in ieder geval normaliter pas bekend gemaakt rond maart. Op het forum wordt daarom ook volop verder gediscussieerd over eventuele namen.

Pukkelpop 2017

Bron: Facebook Pukkelpop

Het Belgische festival vindt dit jaar plaats van 16 tot en met 19 augustus 2017, zoals vanouds in het plaatsje Kiewit. Hoewel er nog geen namen bekend zijn, gaan er wel geruchten over mogelijke headliners voor het festivalseizoen van 2017. Afgelopen editie sierden onder andere Rihanna, LCD Soundsystem en Oscar and the Wolf op het affiche van het festival.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2023

Locatie
België
Hasselt-Kiewit, België
Datum 17-20 augustus 2023
Tickets Kopen