Bilbao BBK 2017 komt met Spoon, Cage The Elephant en meer

Cage The Elephant press shot

Bilbao BBK heeft een nieuwe worp namen bekendgemaakt, met onder meer Cage The Elephant en Circa Waves. Ze laten ook weten welke bands op welke dag spelen.

Alle nieuwe bevestigingen staan op de volgende poster:

Nieuwe namen voor het Spaanse festival zijn altijd interessant. Het festival vindt slechts een week na Rock Werchter plaats. Het Spaanse en Belgische festival delen daarom regelmatig een aantal namen. Zo was Foals in 2016 nog op beide festivals te vinden. Ook Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole kunnen zo maar een aantal namen met Bilbao BBK delen.

De dagindeling is ook bekend. Depeche Mode, The Killers en Die Antwoord zijn de drie dagheadliners. Het volledige programma vind je hier:

 

Bilboa BBK Live 2017

Bilbao BBK

Bilbao BBK Live vindt plaats van 6 tot en met 8 juli in de Spaanse stad Bilbao. Het festival maakte eerder dit jaar de komst van onder andere Depeche Mode, The KillersFleet Foxes en Phoenix bekend. Tickets zijn inmiddels verkrijgbaar. Voor een combiticket betaal je €110,-. Vorig jaar waren Arcade Fire, Foals en Pixies nog te zien op het festival. Meer informatie over Bilbao BBK Live is te vinden op de website van het festival.

Bilbao BBK Live Logo

Bilbao BBK Live 2024

Locatie
Spanje
Bilbao, Spanje
Datum 11-13 juli 2024
Line-up
Arcade Fire
Massive Attack
Jungle
Tickets Kopen