Kensington, Soulwax en meer maken affiche Main Square 2017 compleet

Soulwax Band

Het affiche van Main Square Festival 2017 is af! Kensington, Soulwax en Rag’n’Bone Man behoren tot de laatste namen. Dat maakt de organisatie vandaag bekend op zijn website.

Het blijft niet bij deze drie. Ook Vald, Thyclacine, Cage The Elephant, Naive New Beaters, The Lemon Twigs, Spoon, Talisco, Walking On Cars en The Noface zijn dit jaar van de partij. Eerder werd al duidelijk dat onder meer Radiohead, System of a Down, Major Lazer en Die Antwoord een optreden geven op het Franse festival.

Met het voltooien van de affiche heeft Main Square ook zijn festivalposter online gezet:

Kensington

Kensington

Kensington staat net als vorig jaar voor een druk festivalseizoen. In 2016 deden de heren al festivals als Rock Werchter, Sziget en Zwarte Cross aan. Dit jaar staan onder andere Pinkpop, Concert At Sea en Paaspop op het programma. Daarnaast is de band opnieuw aangekondigd voor Sziget. Het viertal houdt het echter niet bij festivals. Dit jaar staan er maar liefst vijf concerten in de Ziggo Dome op het programma. Een meer dan goed jaar dus. Wil je Kensington in festival-actie zien? Hier kun je hun concert op Lowlands 2014 herbekijken!

Main Square Festival 2017

main square

Main Square Festival 2017 vindt plaats op 30 juni t/m 2 juli in het stadje Arras. Voor het Franse festival is de kaartverkoop voor de combitickets à 129 euro en dagtickets à 54 euro reeds begonnen. Dagkaarten voor zondag 2 juli, de dag van Radiohead, zijn al uitverkocht.