Main Square Festival 2018 presenteert Courteeners, Jungle en meer

Courteeners

Rock Werchter presenteerde gisteren het blokkenschema en dan kan haar broertje niet achterblijven. Main Square Festival maakt de laatste vier namen bekend met onder andere Courteeners.

Naast Courteeners staan ook Jungle, Basement en Youngr op het affiche van Main Square Festival. De nieuwe namen voegen zich bij headliners Queens of the Stone Age, Depeche Mode en Jamiroquai. Ook Belgische trots Oscar & The Wolf reist af naar het Franse festival.

Courteeners

Courteeners is een van de minder bekende namen op het affiche van de Europese festivals. Dat is in Engeland wel anders. Daar is de band niets minder dan (sub)headliner op festivals als TRNSMT en Reading + Leeds. De band uit Manchester wordt in eigen land vergeleken met Oasis en de rest van Europa lijkt nu ook aan de beurt. Met nummers als ‘Not Nineteen Forever’ en ‘Are You in Love With A Notion’ staat de band op onder meer Rock Werchter.

Main Square Festival 2018

mainsquare

Main Square Festival 2018 vindt plaats op 6, 7 en 8 juli in het stadje Arras in Frankrijk. Het festival wordt ook wel het kleine broertje van Rock Werchter genoemd. Veel acts zijn op zowel het Belgische, als het Franse festival te vinden. Onder andere Depeche ModeQueens Of The Stone AgeJamiroquai en Liam Gallagher zijn al bekendgemaakt voor het festival. Bekijk de website voor meer informatie.

Main Square Festival Logo

Main Square Festival 2023

Locatie
Frankrijk
Arras, Frankrijk
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Damso
Orelsan
Macklemore
Damso, Orelsan, Macklemore +34 meer
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.