Wat zijn jouw favoriete nummers van Justin Bieber?

The Biebs komt dit jaar naar Pinkpop. Hoewel de Amerikaanse zanger door velen nog als piepjong gezien wordt, heeft Justin Bieber al een flink repertoire op zijn naam staan, wat betekent dat het flink schrappen wordt voor de setlist rond is. Welke bangers wil jij straks terughoren in Landgraaf? 

Justin Bieber is nieuw op de festivalweides. De Amerikaanse zanger stond vorig jaar op het Engelse V Festival, en dat smaakte naar meer. Van een groot publiek is Bieber gelukkig niet vies: vorig jaar vulde hij twee keer de Geldredome, wat gelijkstaat aan optreden voor zo’n 70.000 gezichten. Op Pinkpop treedt hij op voor een groep van ongeveer hetzelfde formaat, maar waarschijnlijk treft hij daar een iets gevarieerder publiek (lees: minder tienermeisjes). Wie weet heeft Justin Bieber na Pinkpop de smaak wel te pakken en zien we hem volgend jaar terug op meerdere affiches. Voor nu houdt hij het bij een handvol Europese festivals.

FestiTinder!

Sta jij op 3 juni te springen voor de mainstage? Laat weten welke nummers jij keihard mee wilt schreeuwen. De nummers die je uit je hoofd kent of gaat leren, swipe je naar rechts. De nummers die Bieber thuis mag laten, schuif je naar links.

Pinkpop 2017

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2017 vindt plaats op 3, 4 en 5 juni 2017. In het Pinksterweekend strijkt het oudste onafgebroken popfestival van Europa weer neer op Megaland in Landgraaf. Green Day, Justin BieberSystem Of A Down, Martin Garrix en Kings of Leon zijn de grote namen van deze editie.

De kaartverkoop is reeds gestart. Net als vorig jaar leg je € 95,- neer voor een dagje Pinkpop en € 195,- voor een heel weekend. De zaterdag (Justin Bieber-dag) is reeds uitverkocht. Zie voor meer info de site van Pinkpop of onze programmapagina. Wil je meediscussiëren over de andere mogelijke namen van Pinkpop 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum, waar volop gediscussieerd wordt over het festival.