Broederliefde, Rondé en meer naar Appelpop 2017

Gloednieuwe namen voor Appelpop 2017. Het festival bevestigt vandaag 5 nieuwe namen. Daaronder vinden we onder meer Broederliefde en Navarone. 

Naast bovenstaande namen voegt het festival ook Rondé en Nielson toe aan het affiche. Vokatus sluit het rijtje met nieuwe namen. Met deze band boekt het festival de winnaar van de bandwedstrijd ‘Parel van de Betuwe’. Vokatus is niet de enige act die met prijzen op zak afreist naar Tiel. Broederliefde won maandag nog een 3FM Award voor ‘Beste Groep’.

De nieuwe namen voor het festival voegen zich bij onder andere DI-RECT, Kensington en Racoon op het affiche.

Broederliefde

Broederliefde

Broederliefde had in 2016 de grote doorbraak: ze zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. Hun populariteit zorgde ervoor dat zij vorig jaar ook op een aantal grote festivals te vinden waren, zoals Pinkpop en Lowlands. Ook stonden ze dat jaar al eens op Appelpop. Op tweede paasdag kreeg Broederliefde ook erkenning in de vorm van een prijs: de 3FM Award voor Beste Groep.

Appelpop 2017

Appelpop John Coffey moshpit
Foto: Don Crusio/Festileaks

Appelpop vindt dit jaar plaats op vrijdag 8 en zaterdag 9 september aan de Waalkade in Tiel. De afgelopen jaren bezochten zo’n 125.000 muziekliefhebbers het Gelderse feestje, waarmee het een van de grootste gratis festivals van Nederland is. Je portemonnee kun je, mits je leeft van lucht, dus lekker thuis laten! Lees ook ons Festivalrapport van Appelpop 2016.

Appelpop Logo

Appelpop 2023

Locatie
Nederland
Tiel, Nederland
Datum 8-9 september 2023
Line-up
BLØF
Krezip
Maan
BLØF , Krezip, Maan +5 meer
Tickets Kopen