FestiTinder! Welke festivals ga jij in 2017 bezoeken?

FestiTinder

De zomer zit in onze bol! Na de afgelopen, zonnige periode mogen we weer dromen van het aanstaande festivalseizoen. We moeten nog eventjes wachten, maar in onze agenda staan de nodige festivals alweer met rood omcirkeld! Welke festivals ga jij komend seizoen bezoeken? Speel nu FestiTinder en laat het ons weten!

De afgelopen maanden stond het bol van de geruchten en roddels in het festivalcircuit. Inmiddels zijn de meeste headliners voor veel festivals al bekendgemaakt en krijgen de affiches steeds meer vorm. Sommige posters zijn werkelijk om van te watertanden, zoals die van Glastonbury of die van Festival d’été de Québec. Andere posters, van Pinkpop bijvoorbeeld, zijn wat meer gedurfd. Voor welke line-up je kiest is natuurlijk afhankelijk van je smaak, maar er is in elk geval genoeg om van te dromen. Heb jij je plannen al gemaakt?

FestiTinder!

Wat zijn jouw favorieten voor het nieuwe festivalseizoen? Is de agenda al geblockt? Swipe dan rechts. Is het festival niks voor jou? Swipe dan naar links. Tinderen maar!

De Festival Bucketlist

Ben je nog niet zeker van je festivalplannen? Ben je misschien op zoek naar iets nieuws, maar weet je niet waar te beginnen? Vind het festival van je dromen in onze rubriek De Festival Bucketlist! We bespreken elk week een festival in binnen- en buitenland dat je ooit bezocht móet hebben.

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy