Ophef rondom wijziging in programma Pinkpop 2017

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Gisteren maakte Pinkpop de line-up af met onder meer Ronnie Flex en Gerson Main. Ook maakte het festival bekend dat Sum 41 en Biffy Clyro van dag wisselen. Genoeg om over te praten dus. Dit vond het publiek van het nieuws.

De nieuwe namen zorgen voor vreugde

Met Ronnie Flex & Deuxperience Band is er genoeg reden tot tevredenheid. Het Nederlandse hitkanon krijgt de meeste uitzinnige reacties. Ook Gerson Main en Lotte Walda kunnen op waardering rekenen. Way to go, Pinkpop!


Maar niet iedereen is tevreden..


Waar de line-up voor de ene nu nóg beter wordt, zakt het festival voor anderen af naar een dieptepunt. Gelukkig zijn er nog twee andere prachtige dagen Timon! Verder staan er nog voldoende artiesten op het wensenlijstje van de Pinkpop-gangers.

Het wisselen van Sum 41 en Biffy Clyro zorgt ook voor boze reacties

Vanwege conflicterende tourschema’s wisselen Sum 41 en Biffy Clyro van speeldag. Helaas kochten veel mensen speciaal voor een van de acts een dagticket. Voor hen was dit dus heel slecht nieuws, en dat lieten ze weten.

Die paniek is trouwens nergens voor nodig, je kunt je dagkaartje namelijk gewoon omruilen!

Gelukkig krijgt de organisatie ook wat steun

Hoewel de wijziging tot veel boze reacties leidt, zijn er ook mensen die het opnemen voor de organisatie.

En voor sommigen zitten er ook positieve kanten aan de programma wijziging

Er zijn veel boze reacties over het wijziging van het programma. Voor sommige mensen heeft de organisatie juist een hele goede oplossing gevonden.

We sluiten uiteraard af met een positieve noot

Pinkpop 2017

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2017 vindt plaats op 3, 4 en 5 juni 2017. In het Pinksterweekend strijkt het oudste onafgebroken popfestival van Europa weer neer op Megaland in Landgraaf. Green Day, Justin BieberSystem Of A Down, Martin Garrix en Kings of Leon zijn de grote namen van deze editie.

De prijzen zijn dit jaar ongewijzigd gebleven. Net als vorig jaar leg je € 95,- neer voor een dagticket en € 195,- voor een heel weekend. Ga voor meer informatie naar de site van het festival of onze programmapagina. Wil je meediscussiëren over Pinkpop 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum