Lyrics Quiz: Hoe goed ken jij de songteksten van Arcade Fire?

Arcade Fire

Pukkelpop maakt zich op voor een speciale avond, want Arcade Fire speelt donderdag een van haar weinige Europese festivalshows op het festival. Om te testen of jullie er helemaal klaar voor zijn, hebben we weer een Lyrics Quiz gemaakt. Ken jij alle teksten uit je hoofd?

Vorig jaar kwam Everything Now uit, het nieuwe album van Arcade Fire met de gelijknamige superhit. Wij kijken uiteraard ook verder terug in de tijd. In de quiz komen alle vijf albums twee keer aan de beurt. Tien vragen, tien woorden om aan te vullen. Veel succes!

Best Tracks

We vroegen jullie te stemmen op jullie favoriete platen van Arcade Fire en jullie top-10 was de inspiratie voor de quiz. Niet tevreden met je score? Luister dan nog eens naar de ‘Best Tracks’ van de band.

Arcade Fire

Arcade Fire

Arcade Fire ontstond in 2003 in Montreal, Canada. Ze brachten sindsdien vijf albums uit. Met het album The Suburbs wonnen ze in 2011 een Grammy. In 2014 speelden ze tijdens de storm op Pinkpop een legendarisch optreden, waarna ze ook werden uitgeroepen tot Beste Festivalact van het Jaar. Vorig jaar was de band onder andere te vinden op de mainstages van Rock Werchter en Best Kept Secret. In 2018 trekt de band voornamelijk door de Europese zalen, maar er staan toch ook enkele festivals op de kalender. Pukkelpop is een van de weinige gelukkigen dit jaar.