Video: Matt Simons op Pinkpop 2016

mobiel hoesje festivalbandjes
Foto: Festileaks

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Matt Simons live op Pinkpop 2016.

Afgelopen zomer konden Pinkpop-gangers genieten van alle soorten muziek en artiesten. Zo was ook Matt Simons afgereisd naar Landgraaf. De zanger wist vanaf het eerste moment de Brand Bier tent in te pakken met zijn krachtige stem en instrumentele variatie. Matt zingt niet alleen maar springt ook achter de piano en speelt saxofoon! Kijk mee naar het betoverende optreden van Matt Simons.

Matt Simons

In 2013 was hij er ineens: de Californische Matt Simons. Toentertijd bracht hij volledig zelfstandig zijn album Pieces uitbracht en werd Nederland verliefd op hem. Binnen de kortste keren tourde Matt rond heel Europa en trok volle zalen. Zijn song ‘With You’ werd een hit en hij schoof aan bij X-Factor Nederland. Zijn succes hield niet op, in 2015 werd de single ‘Catch & Release’ zó goed ontvangen, dat het in verschillende Europese landen op 1 terechtkwam. Daarna volgden vele concerten en festivals, zoals Pinkpop vorig jaar. Heb je Matt toen gemist en wil je meer dan alleen het festivalconcert terugkijken? Dan heb je geluk, want Matt staat op Paaspop.

Meer festivalconcerten

Wil je genieten van nog meer legendarische festivalconcerten? Wil je herinneringen ophalen van de afgelopen festivalzomer of opwarmen voor wat nog komen gaat? Check het Festileaks Youtube kanaal.

Over de auteur ✍️

Alejandra Broersma

Chef Planning en manusje-van-alles bij de FL feestcommissie. Student Kunst en Economie. Binnen het team bekend als de nerd die alle series kijkt. Geobsedeerd met Tame Impala en Arctic Monkeys maar kent ook alle foute twerkhits. Op festivals vaak achter de schermen aan het werk, maar in mijn vrije tijd ook wel front row te vinden als de gillende en huilende fangirl.

Meer van Alejandra