Blokkenschema Down The Rabbit Hole 2017 compleet

Down The Rabbit Hole 2016
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Puzzelen maar! Het volledige blokkenschema van Down The Rabbit Hole 2017 is bekendgemaakt. Ook kondigt de organisatie aan binnenkort de officiële app live te zetten.

Nadat onlangs de plattegrond met de podia-indeling online werd geplaatst, kun je nu ook een indeling van alle artiesten vinden (check hiervoor het einde van dit bericht). Het festival kent meerdere stages en velden bomvol muziek. Festivalbezoekers zullen dus op diverse momenten een afweging moeten maken tussen de artiesten.

Clashes

Een aantal clashes voor komende editie zijn hier uitgewerkt. Vrijdag 23 juni is er enigszins overlap. Zo staan Pond en Nick Mulvey tegenover elkaar en wordt het later op de dag kiezen tussen Moderat en Slaves. Op zaterdag staan onder andere Spinvis en Warhaus vrijwel tegelijk geprogrammeerd. Later wordt het ook kiezen tussen Benjamin Clementine en Moss en tussen Nicolas Jaar en Confidence Man. Op zondag is er weinig complete overlap. Wel staan de shows van De La Soul en Roosevelt tegelijk op de planning. Het blokkenschema vind je hier.

Down The Rabbit Hole 2017

DTRH16 mobiel

Het sfeervolle Down The Rabbit Hole vindt voor de vierde keer plaats bij de Groene Heuvels in Beuningen. De editie van 2017 vindt plaats van 23 tot en met 25 juni. Dit jaar zullen onder andere Fleet Foxes, Moderat en Oscar And The Wolf te bwonderen zijn. Benieuwd naar hoe het er de vorige keer aan toe ging? Check dan ons festivalrapport van de editie van 2016! Voor het volledige programma en het laatste nieuws kan je terecht op onze programmapagina. Alvast muzikaal voorbereiden? Alle artiesten die op Down The Rabbit Hole 2017 staan vind je in onze Spotify-playlist hieronder!

 

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2025

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 4-6 juli 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen