Advertisement

Down The Rabbit Hole nieuws: plattegrond, klassieke muziek, Le Salón en mini-docu

Down The Rabbit Hole 2016
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Veel nieuws van onze konijnenvriendjes uit Beuningen! Zo onthulde Down The Rabbit Hole de festivalplattegrond, een klassiek programma en is de dans- en cocktailbar Le Salón opnieuw van de partij. Daarnaast geeft de organisatie een kijkje achter de schermen in een mini-docu over de makers van Down The Rabbit Hole.

Dat konijnen zich verbazingwekkend snel voortplanten is algemeen bekend, maar nu blijkt ook hun communicatie zo snel als het licht. De organisatie van Down The Rabbit Hole verraste ons deze week bijna dagelijks met vers nieuws. Heb jij niet alles meegekregen? Geen paniek. Wij hebben de nieuwtjes even voor je op een rijtje gezet.

Plattegrond 

Zie hier de plattegrond van het konijnenland. Wat opvalt is dat het terrein groter lijkt te zijn geworden in vergelijking met vorig jaar door de verplaatsing van Fuzzy Lop. Verder staan er ook veel nieuwe spots op de kaart. Op Facebook laat de organisatie weten snel meer duidelijkheid te geven over wat Future Fuzzy Field, Broadcast Away TeeVee, De Burcht en Lucky’s Kerk inhouden. Stay tuned.

Klassiek genieten


Wil je in alle rust ontwaken? Dan biedt het klassieke programma misschien uitkomst. Op het Vurige Veld en in de muziekkiosk op het Idyllische Veldje wordt namelijk elke dag klassieke muziek ten gehore gebracht. De volgende artiesten geven jou klassiek genot:

  • Kobra Ensemble
  • Diamanda La Berge Dramm
  • Duo AttemaHaring
  • Alma Quartet
  • Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet
  • EnsembleCaméléon
  • Cello8ctet

Gouden tip: geniet op de vroege zaterdagochtend van een zonsopkomstsessie op het strand! Club Classique brengt je dan tot rust met muziek van Haydn. Voor het volledige klassiek programma kun je terecht op de officiële website.

Dans in stijl


Fanatieke dansers kunnen hun hart ophalen: dans- en cocktailclub Le Salón wordt ook dit jaar opgebouwd. Leer de salsa, rumba, samba, cha cha en meer onder supervisie van echte wedstrijddansers. Niet zo’n dansfanaat? Geniet dan van een heerlijke cocktail in Le Jardín, of laat je haar doen in de Latin Salon.

Ook ’s nachts is Le Salón de place to be. Dans tot in de late uurtjes op het exotische dansfeest van resident clubcompañeros van Fiesta Macumba. Glij en bubbel je een weg door de hopelijk warme zomeravonden.

Mini-docu

Altijd al benieuwd geweest hoe een festival op poten wordt gezet? Down The Rabbit Hole geeft je nu een inkijkje met een mini-docu over het festival. De huidige aflevering gaat over de makers van de festivalpoort.

Down The Rabbit Hole 2017

Down The Rabbit Hole wordt dit jaar inmiddels al voor de vierde keer georganiseerd bij de Groene Heuvels in Beuningen. De editie van 2017 wordt gehouden van 23 tot en met 25 juni, hetzelfde weekend als Glastonbury, Roskilde, Tinderbox en Hurricane & Southside. Dit jaar zullen onder andere Fleet Foxes, Moderat en Oscar And The Wolf zich in het konijnenhol begeven. Benieuwd naar hoe het er de vorige keer aan toe ging? Check dan ons festivalrapport van de editie van 2016! Voor het volledige programma en het laatste nieuws kan je terecht op onze programmapagina. Alvast muzikaal voorbereiden? Alle artiesten die op Down The Rabbit Hole 2017 staan vind je in onze Spotify-playlist hieronder!

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2017

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 23-25 juni 2017
Tickets Niet meer beschikbaar.