Het wachten is bijna over. Nog maar vier nachtjes tot Pinkpop losbarst. Maar liefst 54 bands kunnen niet wachten om jou als publiek te zien. Naar welke acts kijk jij het meeste uit? Speel nu de FestiTinder en laat het ons weten!

Ieder jaar reizen tienduizenden mensen naar Landgraaf om daar met het Pinkpop-hoedje op, te genieten van het muzikale aanbod. Ook dit jaar heeft de organisatie weer een bijzondere line-up te pakken. Met o.a. Justin Bieber, Martin Garrix, Liam Gallagher, Live, Prophets Of Rage, Green Day en Kings Of Leon is er weer genoeg keuze. Wat zijn jouw favoriete acts voor Pinkpop 2017? Staat de band omcirkeld in jouw blokkenschema? Swipe dan rechts. Is het niks voor jou? Swipe dan naar links. Tinderen maar!

Pinkpop 2017
Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2017 vindt plaats op 3, 4 en 5 juni 2017. In het Pinksterweekend strijkt het oudste onafgebroken popfestival van Europa weer neer op Megaland in Landgraaf. Green Day, Justin BieberSystem Of A DownMartin Garrix en Kings of Leon zijn de grote namen van deze editie.

De prijzen zijn dit jaar ongewijzigd gebleven. Net als vorig jaar leg je € 95,- neer voor een dagticket en € 195,- voor een heel weekend. Ga voor meer informatie naar de site van het festival of onze programmapagina. Wil je meediscussiëren over het Limburgse festival? Neem dan een kijkje op ons forum.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.