Best Kept Secret 2017 introduceert Cashless 2.0

Best Kept Secret
Foto: Nathan Reinds

Best Kept Secret introduceert wederom een nieuwe manier van betalen: Cashless 2.0. Komende editie betaal je als bezoeker “Écht cashless”.

Met behulp van de Rabobank introduceert het festival voor komende editie ‘Cashless 2.0’, waarmee je volgens de organisatie écht cashless betaalt. Hoe dit werkt? Simpel: met je eigen bankpas of creditcard! Hierdoor ben je niet langer gebonden aan tegoeden die je moet opladen of die je aan het eind van het festival terug moet vorderen.

Al sinds 2014 maakt Best Kept Secret geen gebruik meer van traditionele festivalmunten. Toentertijd werd er al ‘cashless’ betaald: met een chip aan je polsbandje kon je razendsnel jouw pintjes en favoriete festifood scoren. De voormalige ‘cashless’-variant bleek een enorme tijdsbesparing op te leveren, doordat er niet langer lange rijen voor iedere eet- of dranktentje stonden. De organisatie verwacht dezelfde resultaten te behalen met het nieuwe systeem. Zo hou jij meer tijd over om van je acts te genieten.

Naast deze nieuwe betaalregeling voor komende editie, bracht de organisatie gisteren ook een speciale regeling rondom Ticketswap naar buiten.

Best Kept Secret 2017

Best Kept Secret
Foto: Melanie Marsman

Dit jaar vindt de vijfde editie van Best Kept Secret plaats. Op 16, 17 en 18 juni worden de bezoekers van het festival verwelkomd op het strand van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Onder meer Radiohead en Arcade Fire staan op het affiche. Momenteel zijn er nog enkel kaartjes voor de vrijdag te koop tegen een bedrag van € 79,- (excl. servicekosten). Meer informatie vind je op de website van het festival of op onze programmapagina. Op ons forum heb je de mogelijk om mee te discussiëren over alles wat Best Kept Secret ademt.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2017

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 16-18 juni 2017
Line-up
Radiohead
Arcade Fire
Run The Jewels
Tickets Niet meer beschikbaar.