Festivalconcert: Millionaire op Best Kept Secret 2017

Nog niet zo heel lang geleden zegde Dotan al zijn festivalshows van deze zomer af. Twee weken en een PR-nachtmerrie later kwam Rock Werchter eindelijk met een vervanger: Millionaire zal zaterdag 7 juli The Barn openen. Geen grote verrassing, maar daarom niet minder welkom. 

Na twaalf jaar stilte en heel wat zijprojecten kwam Tim Vanhamel vorig jaar eindelijk met nieuw werk voor Millionaire. Daar hoorde natuurlijk een tour bij. Wat in juni en juli bescheiden begon met optredens op Best Kept Secret, Dour en de Lokerse Feesten, liep uit op een waslijst aan optredens in het najaar en het voorjaar. Deze week stond Millionaire nog in de AB in Brussel; vorige maand werd Paaspop aangedaan. Nu lijkt de band wel uit te bollen, maar ze stoppen dus niet voor 7 juli. Als opwarmertje krijg je hier een stuk uit hun opzwepende performance op Best Kept Secret 2017. Wat is dat riffje van ‘Champagne’ toch verslavend! Een ding staat vast: de vloer van The Barn is op 7 juli om 14u nat van het zweet.

Millionaire

Tim Vanhamel speelde recent nog mee met Magnus, maar rond zijn eigen projecten bleef het stil. Tot nu, want na twaalf jaar kwam er eindelijk een nieuw album van Millionaire. Sciencing kwam op 19 mei 2017 uit. ‘Geen reünie, maar een voortzetting. Om van het gezaag af te zijn’, volgens Vanhamel. Afgelopen zomer stond Millionaire voor het eerst in jaren ook weer samen op de planken.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2017

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 16-18 juni 2017
Line-up
Radiohead
Arcade Fire
Run The Jewels
Tickets Niet meer beschikbaar.