Dit is The Slope van Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2016

Een aantal weken terug postte Rock Werchter op het officiële Instagram-account een geheimzinnige foto van ‘iets nieuws’ op het terrein, genaamd The Slope. Het was nog totaal onduidelijk wat deze toevoeging inhield, maar nu heeft Rock Werchter een video geplaatst waarin je meer kan zien.

The Slope is een nieuw gedeelte van het terrein waar je terecht kunt om even rustig te gaan zitten. Het is, zoals de naam al zegt, letterlijk een helling midden op het terrein. Vanaf het bovenste gedeelte heb je een mooi uitzicht over de weide, maar je kunt ook bij The Slope terecht om met een drankje in de hand te genieten van een van die geweldige acts op de line-up van Rock Werchter. Bekijk de video hieronder voor een voorproefje!

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli 2017. Met namen als Radiohead, Arcade Fire en Foo Fighters is het misschien wel de meest geprezen line-up van het festivalseizoen dit jaar. Het festival is dan ook voor het grootste deel uitverkocht. Wel zijn er nog enkele tickets voor de donderdag verkrijgbaar, deze kosten 100 euro. Meer weten over Rock Werchter 2017? Check dan onze programmapagina, of bekijk de website. Alvast muzikaal voorbereiden? Beluister dan onze playlist op Spotify hieronder!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen