Extra optredens voor Jack Savoretti, Kodaline en meer op Pinkpop-zondag

De tweede dag van Pinkpop is aangebroken. Het hele weekend verzorgt 3FM live optredens van verschillende artiesten in een intieme setting. De eerste artiesten die voor vandaag bekend zijn gemaakt zijn Jack Savoretti en Kodaline.

Naar verwachting wordt het programma nog uitgebreid. Dit artikel wordt daarom regelmatig geüpdatet. 

Alle acts krijgen een (klein) uurtje de tijd voor hun optredens. De tent is de vervanger van de 3FM on stage container, waar destijds grote namen als Dave Grohl langskwamen. Eerder vandaag opende Jack Savoretti officieel de mini-stage, dat deed hij rond half twaalf.

Pinkpop 2017

Pinkpop 2017 vindt dit weekend plaats. Op het affiche staan een aantal klinkende namen, zoals Green Day, Justin Bieber, System Of A Down, Martin Garrix en Kings of Leon. Tickets voor het festival zijn nog verkrijgbaar, zowel online als aan de dagkassa.

Net als voorgaande jaren volg je alle ontwikkelingen live op Festileaks, thuisblijvers kunnen meegenieten van de optredens via de stream. Voor vandaag staan onder andere Clean Bandit en Jack Savoretti op de planning.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen