Keane, Goose en anderen naar Lokerse Feesten 2019

663
Keane 2019

Lokerse Feesten gaat wederom met een knal het weekend in. De organisatie maakt vandaag maar liefst 35 nieuwe namen bekend.

Het grote pakket met nieuwe namen bevat onder andere Keane, Goose en Patti Smith. Het festival viert dit jaar de 45e verjaardag en zet het jubileum luister bij met een uitgebalanceerd programma. Check alle nieuwe bevestigingen in het onderstaande overzicht:

 • Patti Smith
 • Charlotte Gainsbourg
 • Keane
 • Goose
 • Kodaline
 • Jess Glynne
 • Father John Misty
 • Novastar
 • Whispering Sons
 • Bizzey
 • Dr Lektroluv
 • SONS
 • Stake
 • Famke Louis
 • Merol
 • Wiegedood
 • Wolvennest
 • Iceage
 • Newmoon
 • The Germans
 • Cocaine Piss
 • It It Anita
 • Black Leather Jacket
 • Compact Disk Dummies
 • Charlotte Adigéry
 • Tessa Dixson
 • Push
 • DJ Ghost B2B Manu Kenton
 • One Finger
 • Youri Parker B2B Jeroen Delodder
 • Quincy B2B Dimitri Cooman
 • Mike Thompson B2B Alain Faber
 • Jacin Trill
 • Bokoesam
?⬇️35 nieuwe namen voor Lokerse Feesten 2019⬇️?

?⬇️35 nieuwe namen⬇️? 5 augustus wordt een absolute hoogdag met Patti Smith , Charlotte Gainsbourg, Father John Misty én Whispering Sons. Op 3 augustus vieren we de langverwachte comeback van Keane en verwelkomen we ondermeer NOVASTAR, GOOSE nonstop en Dr Lektroluv. Oscar And The Wolf krijgt op 11 augustus het gezelschap van Kodaline, Jess Glynne en Bizzey . De metal- en punkdag line-ups worden vervolledigd met ondermeer STAKE, Evil Invaders, Wiegedood, SONS en Cocaine Piss in de Red Bull Music room, en in diezelfde zaal presenteren we zoals elk jaar opnieuw pop, dance en alternative, met ondermeer Compact Disk Dummies, Charlotte Adigéry, Iceage, Famke Louise, MEROL, Jacin Trill en de Cherry Moon night. De voorverkoop voor de nieuw aangekondigde dagen start meteen via bit.ly/2GGLWbQ!

Geplaatst door Lokerse Feesten op Donderdag 25 april 2019

Het festival maakte eerder al de komst van  Christine and the QueensScorpionsThe Offspring en Oscar and the Wolf bekend. Traditiegetrouw kent iedere festivaldag een eigen thema.

Keane 

Keane-Publicity-shot-1024x717

De Engelse rockband werd opgericht in 1995. Met het debuutalbum Hopes and Fears uit 2004 kreeg de groep internationale bekendheid. Vanaf dat moment ging het snel voor Keane. In 2005 won de band meerdere awards, waaronder de ‘2005 Brit Award’. Een jaar later, in 2006, brachten de heren hun tweede langspeler uit, genaamd Under the Iron Sea. Ook deze plaat ging als een speer en hij eindigde op de vierde plek in de Billboard 200. Wereldwijd is de plaat meer dan 10 miljoen keer verkocht. 

Naast de concerttours was Keane ook veel te zien op festivals. De Britten hebben onder andere op PukkelpopNorthSide en Indian Summer gespeeld. In het najaar van 2013 kondigde de formatie een pauze aan, maar inmiddels is bekend dat de band weer op tournee gaat. Zo staat de band in 2019 op onder andere Hello festival, Live on the Beach en Cornbury festival.

Lokerse Feesten 2019

Lokerse Feesten 2016

De 45e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van 2 tot en met 11 augustus in het Belgische Lokeren. Vorig jaar stonden onder meer Simple MindsDropkick MurphysThe Prodigy en Kasabian op de planken. Dit jaar zijn de publiekstrekkers Christine and the QueensScorpionsThe Offspring en Oscar and the Wolf

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

De kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Dagtickets gaan vanaf € 39,- over de toonbank. Voor meer informatie check je de officiële festivalwebsite.

Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot Tess. Werkzaam in de zorg als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Lowlands.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.