Keane, Goose en anderen naar Lokerse Feesten 2019

Keane 2019

Lokerse Feesten gaat wederom met een knal het weekend in. De organisatie maakt vandaag maar liefst 35 nieuwe namen bekend.

Het grote pakket met nieuwe namen bevat onder andere Keane, Goose en Patti Smith. Het festival viert dit jaar de 45e verjaardag en zet het jubileum luister bij met een uitgebalanceerd programma. Check alle nieuwe bevestigingen in het onderstaande overzicht:

 • Patti Smith
 • Charlotte Gainsbourg
 • Keane
 • Goose
 • Kodaline
 • Jess Glynne
 • Father John Misty
 • Novastar
 • Whispering Sons
 • Bizzey
 • Dr Lektroluv
 • SONS
 • Stake
 • Famke Louis
 • Merol
 • Wiegedood
 • Wolvennest
 • Iceage
 • Newmoon
 • The Germans
 • Cocaine Piss
 • It It Anita
 • Black Leather Jacket
 • Compact Disk Dummies
 • Charlotte Adigéry
 • Tessa Dixson
 • Push
 • DJ Ghost B2B Manu Kenton
 • One Finger
 • Youri Parker B2B Jeroen Delodder
 • Quincy B2B Dimitri Cooman
 • Mike Thompson B2B Alain Faber
 • Jacin Trill
 • Bokoesam

Het festival maakte eerder al de komst van  Christine and the QueensScorpionsThe Offspring en Oscar and the Wolf bekend. Traditiegetrouw kent iedere festivaldag een eigen thema.

Keane 

Keane-Publicity-shot-1024x717

De Engelse rockband werd opgericht in 1995. Met het debuutalbum Hopes and Fears uit 2004 kreeg de groep internationale bekendheid. Vanaf dat moment ging het snel voor Keane. In 2005 won de band meerdere awards, waaronder de ‘2005 Brit Award’. Een jaar later, in 2006, brachten de heren hun tweede langspeler uit, genaamd Under the Iron Sea. Ook deze plaat ging als een speer en hij eindigde op de vierde plek in de Billboard 200. Wereldwijd is de plaat meer dan 10 miljoen keer verkocht. 

Naast de concerttours was Keane ook veel te zien op festivals. De Britten hebben onder andere op PukkelpopNorthSide en Indian Summer gespeeld. In het najaar van 2013 kondigde de formatie een pauze aan, maar inmiddels is bekend dat de band weer op tournee gaat. Zo staat de band in 2019 op onder andere Hello festival, Live on the Beach en Cornbury festival.

Lokerse Feesten 2019

Lokerse Feesten 2016

De 45e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van 2 tot en met 11 augustus in het Belgische Lokeren. Vorig jaar stonden onder meer Simple MindsDropkick MurphysThe Prodigy en Kasabian op de planken. Dit jaar zijn de publiekstrekkers Christine and the QueensScorpionsThe Offspring en Oscar and the Wolf

De kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Dagtickets gaan vanaf € 39,- over de toonbank. Voor meer informatie check je de officiële festivalwebsite.

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2024

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 2-11 augustus 2024
Tickets Kopen