Festileaks tipt: Het sfeervolle Bezemrock met o.a. The Kids en Yves Deruyter

Zin in een goed feestje in het weekend van 11 en 12 augustus? Dan moet je op het festivalterrein Beselare in West-Vlaanderen zijn, want daar wordt Bezemrock gehouden!

Al voor de 11e keer organiseert VZW Den Bezem het festival Bezemrock. Met jaarlijks meer dan 2.000 bezoekers is het festival hard op weg om uit te groeien tot een van de grotere festivals uit de regio. De line-up is erg divers: z0 kan je op vrijdagavond je beste dansmoves laten zien bij WarDie, Levs, DJ Liscious, Sylver, Regi, Wardje, Dimaro en Yves Deruyter. Op de zaterdag is het tijd voor rock en hiphop met Final Feed, King Hiss, Starflam en The Kids. Het festival wordt knallend afgesloten met een gigantische open air afterparty van Discobar Galaxie.

De organisatie haalt dit jaar flink de bezem door de indeling van het terrein. Naast het uitbreiden van het affiche, is er ook geïnvesteerd in een tweede podium waar jong talent uit de regio hun muzikale kunsten kunnen laten zien. De eerste talenten die op dit podium staan, zijn Julie Benwa en R-Mind, beide winnaars van een wedstrijd die werd georganiseerd in samenwerking met Poppunt en VI.be. Zij zullen op 12 augustus op het festival spelen. Ook komt er een grotere loungeruimte op het terrein en komen er meer eetgelegenheden, waardoor het festival nóg sfeervoller en gezelliger wordt.

Bezemrock 2017

Bezemrock 2017 wordt gehouden op 11 en 12 augustus op het festivalterrein Beselare in West-Vlaanderen. Voor een early bird-dagkaart voor een van de dagen betaal je 11 euro, voor een early bird-combiticket voor het hele weekend tel je 22 euro neer. Wil je meer weten over dit mooie festival? Check dan de website!