Guus Meeuwis en meer maken line-up Zwarte Cross 2017 compleet

guus meeuwis

De laatste namen voor Zwarte Cross 2017 zijn zojuist bekendgemaakt. De organisatie voegt onder meer Guus Meeuwis, Kraantje Pappie en The Magpie Salute toe aan de line-up. 

Het is Nederland boven bij de laatste bevestigingen voor Zwarte Cross 2017. Met de toevoegingen van Guus Meeuwis en Kraantje Pappie kan het feestgedruis helemaal losbarsten! Maar de organisatie heeft nog meer in petto dan enkel deze rasententertainers van eigen bodem. Alle gloednieuwe acts zijn te vinden op het onderstaand affiche.

De bovenstaande acts vergezellen onder meer Wolfmother, Racoon, Golden Earring, Pierce Brothers en Mr. Polska op het Achterhoekse festival. Benieuwd naar de gehele line-up? Neem dan snel een kijkje op de officiële website.

Zwarte Cross 2017

Foto: Kamiel Scholten / Zwarte Cross

Ook dit jaar brullen de motoren en speakers van Nederlands “meest sfeervolle festival“, en wel op 13 tot en met 16 juli.  Het programma van Zwarte Cross is erg gevarieerd en bestaat – naast de befaamde motorcross, stunts en humor – uit muzikaal en theatraal genot. Het affiche kent talloze namen uit verscheidene stijlen en windrichtingen om de ruim 200.000 bezoekers van Zwarte Cross een spektakel te garanderen. De grote namen van deze editie zijn onder meer Wolfmother, Racoon en Golden Earring. De volledige line-up vind je hier. De kaartverkoop gaat hard: alleen voor de vrijdag zijn nog tickets te koop voor € 30,- per stuk.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over dit mooie festival? Check dan ook onze programmapagina van het festival. Zoek je naar de ultieme voorbereiding? Abonneer je dan op onze Spotify-afspeellijst!

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2017

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 13-16 juli 2017
Line-up
Tony Junior
Zeke, Warboel, Tony Junior +82 meer
Tickets Niet meer beschikbaar.