Wolfmother en meer onder eerste namen Zwarte Cross 2017

Wolfmother
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Vaak bu-j te bang! Tante Rikie begint het nieuwe jaar goed en maakt vandaag de allereerste namen voor Zwarte Cross 2017 bekend. Onder meer het Australische Wolfmother en het Zweedse Truckfighters zullen deze zomer een optreden geven in Lichtenvoorde.

Alle bevestigingen op een rij:

[one_half]Wolfmother (AUS)
Truckfighters (ZWE)
Dan Baird and Homemade Sin (VS)
Bökkers
The Grand East
Hilltop Howlers
Boh foi toch
The Dirty Daddies
All Them Witches
Rowwen Hèze
De Motorband
Kill the Buzz
Tom & Jame
Beatz Freq Official
RotFront (DUI)
Sabrina Starke – The Soul of Reggae
Samora[/one_half]

[one_half_last]Dona Onete (BRA)
Thomas Newson
Kenny B
Duo Kate & Pasi (FIN)
Thijs Kemperink
Chonk – De Typmachine
Harry Glotzbach
Powered by Flowers
Björn van der Doelen
Andre Manuel
DJ Tommi
Mart Hillen
Directie & Co – Multiples
Gipfel Power
Martijn Koning
Tirol Sound
Warboel[/one_half_last]

Zwarte Cross 2017

De Zwarte Cross, uniek in zijn soort. Hier kom je niet voor de alcoholvrije cocktails en veganistische eettentjes, maar voor de traditionele bierdouche en Hollandse gezelligheid. De bezoekers komen van heinde en verre om er met zijn allen één groot feestje van te maken. Een terechte winnaar van de Festileaks Festival Award 2016 in de categorie ‘sfeer’.

Volgend jaar brullen de motoren én speakers in Lichtenvoorde van 13 tot en met 16 juli. Het festival is bijna uitverkocht, je kunt nog slechts dagkaarten voor vrijdag of jeugdkaarten t/m 15 jaar aanschaffen. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over Zwarte Cross 2017? Check dan ook vooral onze programmapagina van het festival. Voorbereiden doe je natuurlijk met onze festival playlist!

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2023

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 20-23 juli 2023
Tickets Kopen