Ronnie Flex, Bazart en meer naar Appelpop 2017

Ronnie Flex
Ronnie Flex, @Kamiel Scholten Fotografie

Na Lowlands laat ook Appelpop 2017 vandaag van zich horen. Het festival bevestigt wederom 5 nieuwe namen voor de aanstaande editie. Onder meer Ronnie Flex & Deuxperience Band en Bazart zijn aangekondigd.

Naast Ronnie Flex & Deuxperience Band en Bazart zijn ook La Pegatina, Gallowstreet en Kadavar aangekondigd. Eerder werden onder meer Kensington, Racoon, Di-Rect en Broederliefde al aan de line-up toegevoegd. Het indrukwekkende affiche van het gratis festival telt nu 18 namen en is hieronder te zien.

Op zaterdag 15 juli wordt het volledige programma voor Appelpop 2017 bekendgemaakt.

Ronnie Flex

De man die iedereen kent van elektronische tunes als ‘Drank & Drugs’ en ‘Energie’, gooit het deze tour over een andere boeg. De liveband Deuxperience Band gaat een extra dimensie leveren aan de liveshow van de hiphopper. Doet het afbreuk aan de muziek van Ronnie Flex? Helemaal niet. De extra percussie-laag zorgt ervoor dat het allemaal net iets meer swingt dan normaal. Appelpoppers kunnen hun dansschoenen dus meenemen naar het festivalterrein.

Appelpop 2017

Appelpop John Coffey moshpit
Foto: Don Crusio/Festileaks

Appelpop vindt dit jaar plaats op vrijdag 8 en zaterdag 9 september aan de Waalkade in Tiel. De afgelopen jaren bezochten zo’n 125.000 muziekliefhebbers het Gelderse feestje, waarmee het een van de grootste gratis festivals van Nederland is. Je portemonnee kun je, mits je leeft van lucht, dus lekker thuis laten! Lees ook ons Festivalrapport van Appelpop 2016.

 

Appelpop Logo

Appelpop 2017

Locatie
Nederland
Tiel, Nederland
Datum 8-9 september 2017
Line-up
Jonna Fraser
Boef
Teske, Jonna Fraser, Boef +21 meer
Tickets Niet meer beschikbaar.