Droom je nog dagelijks over de Nürburgring? Wil je terug naar het asfalt? Wil je nog één keer genieten van al die geweldige optredens? Bekijk dan snel de aftermovie van Rock am Ring 2017.

De afgelopen editie van Rock am Ring was een bijzondere. Nadat het festival vorig jaar werd afgelast vanwege een storm, liep het festival ook dit jaar weer gevaar om in het water te vallen. Na een terroristische dreiging werd het festival op vrijdagavond stilgelegd. Gelukkig zette het festival door. En hoe dat er uit zag, check je hieronder in ‘Das Best Of’ trailer! Lees ook ons festivalrapport voor een uitgebreid verslag over Rock am Ring 2017.

Rock am Ring 2017
Foto: Natasja Blouw/Festileaks
Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Rock Am Ring vond plaats van 2 tot en met 4 juni op de oude vertrouwde Nürburgring. Nadat het festival in 2016 werd afgelast door hevige regenval, kwam de 2017-editie van Rock Am Ring door terreurdreiging wederom op losse schroeven te staan. De schrik zat er goed in, maar gelukkig vonden de feestelijkheden doorgang en kon het de pret niet drukken. Toen het festival eenmaal hervat werd, konden bezoekers nog genieten van optredens van onder andere Die Toten Hosen, System Of A Down, Kraftklub, Sum41 en Prophets Of Rage.