Advertisement

Festileaks tipt: het gezellige Rock Olmen met o.a. J. Bernardt

Nog op zoek naar een leuk en betaalbaar festival? Op 27 en 28 juli vindt het festival Rock Olmen plaats. De headliner van het festival is dit jaar J. Bernardt.

Het is inmiddels al 27 jaar geleden dat de eerste editie van Rock Olmen werd georganiseerd. Het festival ontstond als een onderdeel van de parochiefeesten van de plaatsen Olmen en Stotert in België. Sindsdien wordt het nog ieder jaar gehouden. En met succes, want Rock Olmen is nog steeds een van de leukste, kleine festivals uit de regio. Daarnaast is het festival ook nog heel betaalbaar: voor beide dagen betaal je 10 euro in de voorverkoop en voor alleen de donderdag zelfs maar 3 euro!

Het affiche heeft als grote knaller J. Bernardt, die de meeste mensen misschien beter zullen kennen als de zanger van Balthazar. Daarnaast staan ook Brutus, Jacle Bow, Discobar Galaxie, Black Leather Jacket, Red Stags en The Guru Guru op de line-up van de vrijdag. Ook is er een extra dag, waar je al veel feestjes kan bijwonen en lekker kan dansen. Onder meer Laston & Geo en The Bollerboys staan op het programma van de donderdagavond.

Rock Olmen

Rock Olmen wordt ieder jaar gehouden in het gelijknamige Belgische plaatsje Olmen. De dagen waarop het festival dit jaar plaatsvindt zijn donderdag 27 en vrijdag 28 juli. J. Bernardt is deze editie de publiekstrekker van het festival. Tickets zijn te koop via deze link, de Facebookpagina of de website. Check de website ook voor nog meer informatie over dit festival.