FestiTinder! Wat zijn jouw favoriete Kasabian-nummers?

Kasabian

Het was een tijdje stil rond Kasabian, maar de Britse rockformatie is helemaal terug! Deze zomer headlinen ze op Sziget en in het najaar trekt hun wereldtournee nog langs Amsterdam. Hoog tijd om erachter te komen welke nummers jij graag wil horen. Speel nu FestiTinder en geef ons een blik op jouw Droomsetlist!

In mei gaf Kasabian weer een teken van leven, toen het langverwachte zesde album For Crying Out Loud uitkwam. Hoewel de coverart nogal simplistisch is, is de muziek die erop staat gelukkig maar al te fris en aanstekelijk. Het maakt ons vooral nieuwsgierig naar die grote headline-show op Sziget deze zomer. Laat de voorpret maar beginnen!

FestiTinder!

Ben jij erbij deze zomer? Heb jij zin om mee te brullen met hits als ‘L.S.F’ en ‘Fire’? Swipe deze dan snel naar rechts! Vind je deze nummers maar afgezaagd en hoor je liever een aantal onbekende albumtracks? Swipe dan naar links. Tinderen maar!

Sziget Express

Ook dit jaar werken Festival.Travel en Sziget weer samen aan een compleet verzorgde treinreis naar het festival. Op 6 of 8 augustus vertrek je vanaf Amersfoort en op 16 of 18 augustus verlaat je Boedapest weer. Het festival vindt plaats van 9 tot 16 augustus. Zie hierboven een mooie impressie van hoe het er aan toe gaan op zo’n treinreis naar Boedapest!

De ticketverkoop voor deze treinreis is reeds gestart. Voor een zitplaats leg je € 180,- neer, een economy couchette kost je € 210,-. Ook is er een comfort couchette, deze gaat weg voor € 230,-.

[mks_button size=”large” title=”Tickets voor Sziget” style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/sziget/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_self” bg_color=”#DD3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Sziget 2017

Foto: Sandor Csudai/Sziget 2016

In 2017 viert Sziget haar 25e verjaardag. Van 9 tot 16 augustus staat het eiland volledig in het teken van muziek, theater en het populaire circus. Tickets voor het festival zijn al verkrijgbaar. Een 7-dagenkaart kost je € 325,-. De 5-dagen tickets zijn inmiddels uitverkocht. Op het festival kun je genieten van optredens van onder meer Kasabian en Major Lazer. Daarnaast zijn ook acts als PJ Harvey en Alt-J op het Hongaarse festival te vinden.

[mks_button size=”large” title=”Tickets voor Sziget” style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/sziget/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_self” bg_color=”#DD3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Sziget Logo

Sziget 2023

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 10-15 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy