Solange bevestigd voor Pukkelpop 2017

Solange

Een aantal weken voordat de festivalpoorten openen, maakt de organisatie van Pukkelpop nog een nieuwe naam bekend. Solange staat op donderdag 17 augustus op Pukkelpop 2017.

Solange stond eerder dit jaar al op festivals als Roskilde, Primavera Sound en Glastonbury, waar zij iedereen verraste met haar prachtige stem. Ze zou eigenlijk ook als headliner optreden op het Belgische Dour, maar moest toen last-minute afzeggen. Die show komt ze dus nu goedmaken. Solange staat op donderdag 17 augustus op de main stage van Pukkelpop. Dat zelfde weekend speelt zij ook op Lowlands.

Naast dit goede nieuws, is er ook slecht nieuws: Mondo Cozmo en Frances zeggen af.

Wil je Solange live zien? Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de donderdag van Pukkelpop. Die dag is niet mis: ook The xx, Editors en Moderat staan dan op de bühne, just to name a few. Voor wie liever ook acts als Mumford And Sons, Elbow of Bastille meepakt, zijn ook nog combitickets in de verkoop. Kaarten koop je hier.

Pukkelpop 2017

Pukkelpop nieuwsbrief

Pukkelpop 2017 vindt dit jaar plaats van 16 tot en met 19 augustus 2017, zoals vanouds in het plaatsje Kiewit. Dit jaar staan onder meer Editors, Mumford & Sons, The xx en Bastille op de planken. Afgelopen editie sierden onder andere Rihanna, LCD Soundsystem en Oscar and the Wolf op het affiche van het festival. Een dagkaart kost dit jaar € 99,-. Voor een ticket voor het gehele weekend leg je € 199,- neer. De kaartverkoop is in volle gang. Inmiddels is de zaterdag van het festival helemaal uitverkocht. Ook de andere dagen en combitickets gaan hard, dus zorg dat je er snel bij bent.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen