Solange cancelt Dour Festival 2017, Gucci Mane vervangt

Solange

Solange moet het optreden op Dour Festival dit weekend afzeggen. Dit doet zij op advies van haar dokter. De Amerikaanse rapper Gucci Mane vervangt het zusje van Beyoncé.

Solange moet het optreden op het Belgische festival afzeggen op aanraden van de dokter. Na 10 intercontinentale reizen binnen zes weken vertoont de zangeres ernstige symptomen van oververmoeidheid en uitdroging. Dit laat een woordvoerder weten aan Dour Festival. Door deze symptomen moet Solange rusten en mag ze niet optreden op het Belgische festival. Andere festivaloptredens lijken vooralsnog geen gevaar te lopen.

Gucci Mane is de vervanger van Solange. De rapper betreedt vanavond om 21:00 The Last Arena op Dour Festival.

Solange

Solange Knowles of Solange is vooral bekend als de zus van Beyoncé,  maar timmert de laatste jaren ook zelf aan de weg als singer-songwriter. Vorig jaar verscheen haar alom geprezen derde album: ‘A Seat at the Table’. Genoeg redenen om eens naar een optreden van de zangeres te gaan. Echter is Lowlands de enige optie om haar in de Benelux te bewonderen, nu Dour Festival van het tourschema van Solange is verdwenen.

Dour Festival 2017

Dour

Dour Festival vindt dit jaar plaatsvind van 12 tot en met 16 juli in het gelijknamige plaatsje Dour in België en is inmiddels in volle gang. Het festival staat bekend om een bijzonder alternatieve line-up met daaromheen een oase aan kunst, cultuur en activiteiten. Komende editie staan onder andere Die AntwoordJustice en Metronomy op het affiche.

 

Dour Festival Logo

Dour Festival 2024

Locatie
België
Dour, België
Datum 17-21 juli 2024
Line-up
The Blessed Madonna
Justice
Kaaris
Tickets Kopen