Naast het net gevist voor een Lowlandsticket? Eens iets nieuws proberen? Wellicht is het Oostenrijkse FM4 Frequency iets voor jou. Op 15 tot en met 17 augustus zijn de beste liveacts van het moment op het festival te bewonderen.

Het grootste festival van Oostenrijk heeft dit jaar de zaken opnieuw dik in orde met een uitgebalanceerd programma. Met groepen als Mumford & Sons, Placebo, Rise Against en The Offspring is er genoeg moois te vinden voor de gitaarliefhebbers. Na deze optredens nog niet verzadigd? Het festival gaat tot 06:00 uur in de ochtend door met optredens van Moderat, Sigma, Wiz Khalifa, Flume, Noisia en The Bloody Beetroots. Daarnaast hebben ook Cypress Hill, At the Drive-In, White Lies en Band of Horses een plekje op de indrukwekkende affiche.

Kenmerkend voor het festival is de scheiding tussen het Daypark en het Nightpark. Zoals de namen al doen vermoeden draait het in deze parken over het leven overdag en ’s nachts. In het Daypark staan de grote buitenpodia met de grotere acts en in het Nightpark kun je tot vroeg in de ochtend uit je dak bij de bekendste dj’s. Een unieke scheiding waar ook een adembenemende aankleding voor aan te pas komt. De stages zien er stuk voor stuk indrukwekkend uit en de donkere loodsen in het Nightpark werken bijzonder sfeerverhogend. Nog niet overtuigd? FM4 Frequency vindt plaats op een prachtige locatie waar je naast een rivier je tentje op kan zetten. Check ook zeker de onderstaande aftermovie voor een mooie sfeerimpressie van het festival!

 

FM4 Frequency 2017

Het FM4 Frequency festival wordt jaarlijks gehouden in de buurt van Sankt Pölten, Oostenrijk. Dit jaar vindt het festival plaats van 15 tot 17 augustus. Het festival gaat enkele dagen voor Lowlands en Pukkelpop van start. Voorgaande edities hebben al bewezen dat deze festivals namen kunnen delen. Frequency staat bekend om de opsplitsing van het Daypark en Nightpark. Daypark kenmerkt zich door het grote buitenpodium en het festivalgevoel dat dit met zich mee brengt. Daarentegen vindt Nightpark plaats in hallen en loodsen waar je met een bus naartoe kunt reizen. Vorig jaar stonden onder andere Foals, Bring Me The Horizon en M83 op het festival. Tickets voor het festival zijn nog verkrijgbaar.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.