FestiTinder! Wat zijn jouw favoriete nummers van Iggy Pop?

Iggy Pop
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Iggy Pop staat over een aantal weken weer ouderwets te rocken op Lowlands 2017! Welke nummers hoop jij dat hij daar live zal spelen? Laat het weten in de FestiTinder van deze week!

Het is alweer 48 jaar geleden dat het debuutalbum van The Stooges uitkwam. Na de break-up van de band ging frontman Iggy Pop solo verder en dat bleek een doorslaand succes. Iggy Pop heeft maar liefst 20 albums op zijn naam staan, waarvan de laatste, Past Pop Depression, vorig jaar nog is uitgekomen. Maar wat zijn nou de beste nummers van Iggy Pop (en The Strooges)? Uit al dat materiaal, hebben wij een voorselectie gemaakt. Wil je een nummer graag horen, swipe deze dan naar rechts. Ben je echt helemaal klaar met een nummer? Dan swipe je deze naar links. Swipen maar!

Lowlands 2017

Lowlands
Lowlands, @Kamiel Scholten Fotografie

Het is feest voor Lowlands dit jaar: het festival viert zijn 25-jarig jubileum! Deze 25e editie wordt gehouden op 18 tot en met 20 augustus. Op het programma staan onder andere The xxMumford & Sons en Editors. Daarnaast onderging het terrein een grote make-over. Meer weten over Lowlands 2017? Check dan onze programmapagina of de website van het festival. Check hieronder ook onze speciale Lowlands Spotify-playlist om alvast in de stemming te komen.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.