Lollapalooza Berlijn 2017 maakt tijdschema bekend

Foto: Johannes Riggelson/Lollapalooza Berlin 2016

Met nog een dikke maand te gaan tot Lollapalooza Berlijn maakt de organisatie vandaag het blokkenschema bekend. Headliners Mumford & Sons en Foo Fighters staan geprogrammeerd tegenover respectievelijk Galantis en Oliver Heldens.

Nu het speelschema bekend is, kan het puzzelen beginnen. Dat betekent ook keuzes maken, want met vier podia spelen er altijd acts gelijktijdig. Zo spelen George Ezra en The Vaccines beiden op zaterdag van 17:00 tot 18:00 uur. Ook de sets van The xx (22:00-23:15) en Hardwell (21:45-23:00) op zondag overlappen voor een groot deel.

De exacte start- en eindtijden voor alle acts zijn te vinden op de website van het festival.

In mei maakte het festival haar affiche compleet met onder andere Roosevelt en Yellow Claw. Eerder werd de komst van onder meer Foo Fighters, Mumford & Sons, The xx en Two Door Cinema Club aangekondigd.

Lollapalooza Berlin

Foto: Johannes Riggelson/Lollapalooza Berlin 2016

Vorig jaar vond Lollapalooza Berlijn nog plaats op Treptower Park, dit jaar is Rennbahn Hoppegarten de plek waar het allemaal moet gebeuren. De festiviteiten nabij de Duitse hoofdstad worden gehouden op 9 en 10 september 2017. Kaarten voor het festival zijn nog te koop: voor €149,- ben je er het hele weekend bij. Daarnaast zijn er ook dagtickets, VIP-tickets en Platinum-tickets te verkrijgen. Wil je weten hoe het vorig jaar was? Check ons festivalrapport van 2016.

Tickets voor Lollapalooza Berlin 2017

Lollapalooza Berlin Logo

Lollapalooza Berlin 2024

Locatie
Duitsland
Berlijn, Duitsland
Datum 7-8 september 2024
Line-up
Sam Smith
Martin Garrix
Burna Boy
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy