Lollapalooza Berlin completeert affiche met onder andere Roosevelt en Yellow Claw

Foto: Johannes Riggelson/Lollapalooza Berlin 2016

De affiche van Lollapalooza Berlin is compleet! Het Duitse festival voegt vandaag 11 nieuwe namen toe aan het programma. Onder andere Roosevelt en Yellow Claw zijn begin september in Berlijn te bewonderen. 

Daar blijft het niet bij. Ook LGoony & Crack Ignaz, Alma, Sigrid, Thomas Jack, Filous, BETSY, Alice Merton, The Him en SAINT WKND geven acte de présence. Eerder werd bekend dat ook Foo Fighters, Mumford & Sons, The xx, Two Door Cinema Club, Rudimental, George Ezra en London Grammar op het festival te zien zijn. Het complete programma ziet er als volgt uit:

Roosevelt

Roosevelt behoorde vorig jaar tot één van de grootste beloftes in de electronische muziek. Het debuutalbum Roosevelt kon op lovende recensies rekenen van de muziekcritici en zorgde voor optredens op Lowlands, Song van het Jaar en Eurosonic Noorderslag. Roosevelt is dit jaar te zien op onder andere Sziget, Open Air St. Gallen en Down the Rabbit Hole. De muzikant uit Keulen is bekend van de nummers ‘Fever’, ‘Moving On’, ‘Elliot’ en ‘Montreal’.

Lollapalooza Berlin

Foto: Johannes Riggelson/Lollapalooza Berlin 2016

Vorig jaar was de locatie de Treptower Park en dit jaar is de locatie veranderd. Rennbahn Hoppegarten is dit jaar de plek waar Lollapalooza Berlin plaats gaat vinden op 9 en 10 september 2017. Kaarten voor het festival zijn nog te koop. Tickets voor het festival kosten €149,-. Daarnaast zijn er ook dagtickets, VIP-tickets en Platinum-tickets te verkrijgen voor het festival. Wil je weten hoe het vorig jaar was? Check ons festivalrapport.

Tickets voor Lollapalooza Berlin 2017

Lollapalooza Berlin Logo

Lollapalooza Berlin 2024

Locatie
Duitsland
Berlijn, Duitsland
Datum 7-8 september 2024
Line-up
Sam Smith
Martin Garrix
Burna Boy
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam