Sziget 2017 bevestigt de komst van Iggy Azalea

Met nog minder dan 2 weken op de teller maakt de organisatie van Sziget een nieuwe naam bekend: Iggy Azalea speelt op 12 augustus op de mainstage van het Hongaarse festival. Sziget 2017 vindt plaats van 9 tot en met 16 augustus.

Iggy Azalea is een Australische rap-artieste bekend van hits als Fancy, Black Widow en Work. De Australische schone zal deze zomer afreizen naar Hongarije. Iggy Azalea komt in de plaats van Clean Bandit of Rita Ora, die hun optreden eerder moesten cancellen. Op 12 augustus staat Iggy Azalea samen met namen als Macklemore, Crystal Fighters en The Courteneers op Sziget. Wil je Iggy Azalea en nog vele andere zien? Kaarten zijn nog verkrijgbaar, bestel ze hier.

 

 

 

Sziget 2017
Sziget
Foto: Rockstar Photographers/Sziget 2016

Het is feest dit jaar voor Sziget! Het festival viert dit jaar haar 25-jarige jubileum. Van 9 tot 16 augustus staat het eiland midden in de Donau volledig in het teken van muziek, theater en het populaire circus. Een 7-dagenkaart kost je € 299,- en voor € 275,- ben je er vijf dagen bij. Op het festival kun je genieten van optredens van onder meer Kasabian en Major Lazer. Daarnaast zijn ook acts als PJ Harvey en Alt-J op het Hongaarse festival te vinden.

Sziget Logo

Sziget 2023

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 10-15 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen